Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, Βερολίνο
ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤsports, 19.15
Οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες στην κολύμβηση διεξάγονται στο «Europasportpark» του Βερολίνου ανοίγοντας τον δεύτερο κύκλο του πρωταθλήματος, το οποίο ξεκίνησε στις 13 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου με αγωνίσματα ανοιχτής θάλασσας και συγχρονισμένη κολύμβηση. Η χώρα μας εκπροσωπείται σε όλες τις κατηγορίες.
Ξένη σειρά



Οι Βοργίες
ΣΚΑΪ, 01.00
Ο Αλέξανδρος βρίσκεται μπροστά σε μια διπλή απειλή, την οικογένεια Σφόρτσα και τον επαναστάτη φλωρεντινό θρησκευτικό ηγέτη Τζιρόλαμο Σαβοναρόλα. Δεν το βάζει κάτω όμως και είναι αποφασισμένος να την αντιμετωπίσει με κάθε τρόπο. Στέλνει τον Καίσαρα στο κάστρο της Αικατερίνης Σφόρτσα στο Φόρλι για να την αναγκάσει να συμμαχήσει με τη Ρώμη, ενώ αυτός πηγαίνει μεταμφιεσμένος στη Φλωρεντία για να ακούσει το κήρυγμα του Σαβοναρόλα.
Ξένες ταινίες



Ενας αξιότιμος κύριος


(Solitary man)
STAR, 22.00


Κοινωνική περιπέτεια του Ντέιβιντ Κόπλμαν στην οποία ο Μάικλ Ντάγκλας πλάθει με άνεση το πορτρέτο ενός συμπαθέστατου loser που προσπαθεί να κερδίσει ξανά την καριέρα και τη ζωή του. Δίπλα του η Σούζαν Σαράντον, η Μαίρη Λουίζ Πάρκερ αλλά και ο Ντάνι Ντε Βίτο. (ΗΠΑ, 2009, 83′)
Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής


(L’ arancoeur/ Heartbreaker)


SΤΑR, 02.45


Για οικονομικούς λόγους δύο αδέλφια, ο Αλεξ και η Μελανί (Ρομάν Ντουρί, Ζυλί Φεριέρ), που βγάζουν το ψωμί τους με το να χωρίζουν δυστυχισμένα ζευγάρια, αναλαμβάνουν τον χωρισμό ενός φαινομενικώς ευτυχισμένου ζευγαριού. Οταν όμως ο Αλεξ ερωτεύεται τον στόχο του (Βανέσα Παραντί), τα πράγματα περιπλέκονται. Κοσμοπολίτικη αισθηματική κομεντί του Πασκάλ Σομέιλ με φόντο το ηλιόλουστο Μονακό. (Γαλλία, 2010, 97′)

HeliosPlus