Ταινίες
«Η τύχη μου τρελάθηκε»
ΝΕΡΙΤ, 16:30
Ένας κλητήρας (Γιάννης Γκιωνάκης) αδυνατεί να παντρευτεί την κοπέλα του (Σάσα Καστούρα) εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο αδερφός (Αθηνόδωρος Προύσαλης) της κοπέλας όμως τον καταδιώκει απαιτώντας να αποκαταστήσει την τιμή της. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και ο γιος (Αλέκος Τζανετάκος) του αφεντικού του (Περικλής Χριστοφορίδης). Αλλάζουν θέσεις και ρόλους και ο κλητήρας καταφέρνει, ύστερα από πολλές δυσκολίες και παρεξηγήσεις, να πετύχει μια συμφέρουσα αγοραπωλησία, με την οποία εντυπωσιάζει το αφεντικό του, το οποίο του δίνει προαγωγή, επιτρέποντας επίσης στον γιο του να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά. (1970, 77′)

«Bobby Z» (The life and death of Bobby Z)
Star, 22.00
Σφιχτοδεμένη περιπέτεια του Τζον Χέρτζφερλντ με τον Πολ Γουόκερ (1973-2013) στον ρόλο πρώην στρατιωτικού ο οποίος για να γλιτώσει την ποινή φυλάκισης δέχεται να παραστήσει έναν πεθαμένο βαρόνο ναρκωτικών προκειμένου να εξαρθρώσει όλο το σύστημα που βρίσκεται πίσω του. (ΗΠΑ, 2007, 88′)
Ξένη σειρά
«Grey’s Anatomy»
Ant1, 23.15
Στο 10ο επεισόδιο της σειράς, καθώς η Μπέιλι σπεύδει να σώσει τη ζωή της Αντέλ, όλοι στο γάμο αναρωτιούνται πού βρίσκεται. Η Κριστίνα και ο Όουεν παραμένουν αναποφάσιστοι για το διαζύγιό τους. Ο Άλεξ και η Τζο έρχονται κοντά έπειτα από μια αμοιβαία εξομολόγησή τους για τα παιδικά χρόνια που έζησαν σε ανάδοχες οικογένειες. Η Μπέιλι και η Μέρεντιθ χειρουργούν επιτυχώς την Αντέλ και η πρώτη επιστρέφει στον γάμο της. Μετά την τελετή ο Ρίτσαρντ τούς ενημερώνει ότι η Αντέλ πέθανε…