Grand Prix Ουγγαρίας
Alpha,
F1 Countdown: 14.10
Race: 15.00
Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι πιο μάχιμοι από ποτέ, το γκάζι στο τέρμα και φύγαμε για το 11ο Grand Prix της εφετινής χρονιάς. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπή και χωρίς ανάσα στο καυτό Ουγγαρόρινγκ. Μετά τον θρίαμβο του Νίκο Ρόσμπεργκ στο Χόκενχαϊμ, η αγωνία και το πάθος των ομάδων εντείνονται. Φαβορί για το Grand Prix της Ουγγαρίας θεωρείται ο Χάμιλτον, ο οποίος έχει νικήσει σε τέσσερις από τους επτά αγώνες που έχει πραγματοποιήσει στη συγκεκριμένη πίστα. Θα καταφέρει άραγε να το επαναλάβει; Στην παρουσίαση της εκπομπής ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
O θησαυρός του μακαρίτη
Alpha, 17.00
Μια χήρα (Γεωργία Βασιλειάδου) σκαρφίζεται την ύπαρξη ενός θησαυρού για να προσελκύσει ενοικιαστές στο ετοιμόρροπο σπίτι της. Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος. Δεύτεροι ρόλοι-λουκούμι: Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Στέφανος Ληναίος. (1959, 90′)
O θαλασσόλυκος
(The sea wolf)
Star, 21.00
Το μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον που αναφέρεται στην ιστορία ενός άκαρδου καπετάνιου (Σεμπάστιαν Κοχ) που καταδυναστεύει έναν ναυαγό (Στίβεν Κάμπελ Μουρ) γυρίστηκε αξιοπρεπώς για την τηλεόραση ως μίνι σειρά από τον Μάικ Μπάρκερ. Σήμερα προβάλλεται σε ολοκληρωμένη μορφή. (Καναδάς / Γερμανία, 2009, 170′)
Goal!
Alpha, 22.50
O σκηνοθέτης Ντάνι Κάνον «ακολουθεί» την πορεία ενός λατίνου μπαλαδόρου (Κούνο Μπέκερ) ο οποίος στα γήπεδα της Αγγλίας βλέπει τα όνειρά του να συγκρούονται άτσαλα με τη σκληρή πραγματικότητα. Αθλητισμός και κοινωνικό σχόλιο, τεράστια επιτυχία που ακολουθήθηκε από δύο συνέχειες. (Αγγλία, 2005, 95′)

HeliosPlus