Η εποχή των εικόνων
ΝΕΡΙΤ, 19.15
Η εκπομπή συναντά τον Πάβελ Αλτχάμερ στην Υδρα, όπου προσκεκλημένος του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ παρουσιάζει στα Σφαγεία την εγκατάσταση «Το μυστικό του Δίσκου της Φαιστού». Σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον καλλιτέχνη η Κατερίνα Ζαχαροπούλου καλείται να «παίξει» μαζί του και η συνέντευξη αποκτά απροσδόκητες διαστάσεις αφού τη συζήτηση αναλαμβάνουν δύο… κούκλες. Πρόκειται για ένα διαδραστικό έργο που συνδυάζει τη γλυπτική και την περφόρµανς και πραγµατεύεται τη φύση της οικογένειας και των οικογενειακών σχέσεων, καθώς και το πώς αυτές συνδέονται µε το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο δηµιουργώντας µια «οικουµενική» οικογένεια, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της σηµερινής πόλης.

Επι-Μένουμε Ελλάδα
ΝΕΡΙΤ, 12.00
Η καθημερινή, ζωντανή εκπομπή «Επι-Μένουμε Ελλάδα», με τους Πέτρο Κουμπλή και Ρένια Τσιτσιμπίκου, προβάλλει τον τουρισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα. Με νέες ιδέες και νέες θεματικές ενότητες η οθόνη μας γεμίζει χρώματα και αρώματα Ελλάδας.
ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Εύκολο χρήµα
Star, 22.00
Η Νταϊάν Κίτον και η Κουίν Λατίφα ερμηνεύουν ένα σπαρταριστό δίδυμο το οποίο καταστρώνει μια ληστεία με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Για την ώρα και την εποχή που προβάλλεται βλέπεται ευχάριστα.

Habana blues
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Κοινωνική περιπέτεια με άξονα τη μουσική και βασικούς ήρωες δύο Κουβανούς (Αλμπέρτο Ζόελ Γκαρσία Οζόριο και Ρομπέρτο Σαν Μαρτέν) που προσπαθούν να κάνουν διεθνή καριέρα συνδυάζοντας τον έθνικ κουβανέζικο ήχο με τα μοντέρνα ευρωπαϊκά ακούσματα. (Ισπανία / Κούβα, 2005, 115′)

HeliosPlus