Ενηµερωτική εκποµπή

Πρωινό Mega
Mega, 06.45
Οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Δημήτρης Τάκης και Λίζα Δουκακάρου παρουσιάζουν την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, η οποία εμπλουτίζεται στη θεματολογία της με θέματα κοινωνικά και χρηστικά.

Ξένες σειρές



Hart of Dixie
Star, 16.30


Στην προσπάθειά της να εγκλιματιστεί και να κάνει τους κατοίκους της Μπλούμπελ να την αποδεχτούν, η Ζόι συμφωνεί να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ίδρυση της πόλης αλλά όλα πάνε στραβά και το σχέδιό της, για να κάνει καλή εντύπωση, ναυαγεί. Και σαν να μην έφτανε αυτή η καταστροφή, ο Τζορτζ την ενημερώνει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα σύμβαση θα πρέπει να φέρνει σε πελατεία το 30% της επιχείρησης. Διαφορετικά ο δρ Μπρίλαντ θα έχει τη δυνατότητα να εξαγοράσει το μερίδιό της στο ιατρείο…
Two and a half men
Alpha, 21.00


Το κανάλι προβάλλει τον ενδέκατο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, με τον Αστον Κούτσερ να κλέβει την παράσταση. Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο πρωταγωνιστές, ο Γουόλντεν και ο Αλαν, μπλέκουν σε περιπέτειες στις οποίες όλως τυχαίως τον πρώτο λόγο έχουν όμορφες γυναίκες.
Ξένη ταινία



Αγγελικά µάτια
(Angel eyes)
STAR, 22.00


Κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής καταδίωξης, η αστυνομικός Σάρον Πογκ (Τζένιφερ Λόπεζ) κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της αλλά ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Κατς (Τζιμ Καβίζελ), επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή και τη σώζει. Η σκληρή αστυνομικός παρά τη μεγάλη της ικανότητα να συλλαμβάνει εγκληματίες, στην προσωπική της ζωή δεν είναι το ίδιο επιτυχημένη. Η γνωριμία της με τον μελαγχολικό Κατς φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στη μονότονη ζωή της. Περιποιημένο στην όψη αστυνομικοαισθηματικό θρίλερ του Λούις Μαντόκι. (ΗΠΑ, 2001, 97′)

HeliosPlus