Oneway ticket

ΝΕΡΙΤ, 19.15
Στην Λωζάννη, την πατρίδα του φοντί, των μπαλέτων του Μορίς Μπεζάρ, της υψηλής ωρολογοποιίας, του Musée Olympique όπου θα μάθουμε την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά …της σοκολάτας – βρισκόμαστε άλλωστε στη χώρα με τη μεγαλύτερη κατά κεφαλήν κατανάλωση σοκολάτας στον κόσμο με 11,6 κιλά ετησίως – ζουν αρκετοί Έλληνες. Μέσω της εκπομπής οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν τον Δημήτρη Κυρίτση, καθηγητή αειφόρου παραγωγής στην Ομοσπονδιακή Πολυτεχνική Σχολή της Λωζάννης (EPFL), τον Πάνο Τζιβανίδη και την Μαριάννα Δρακοπούλου, υψηλόβαθμα στελέχη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Γιάννη Γερασιμίδη, γενικό διευθυντή ενός από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πόλης και αντιπρόεδρο του ελληνοελβετικού συνδέσμου Εστία.

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Δόλωμα γένους θηλυκού (Stone)
STAR, 22.00
Δράμα χαρακτήρων του Τζον Καράν με ήρωας έναν αστυνομικό (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) και έναν κατάδικο για εμπρησμό (Εντουαρν Νόρτον). Ο πρώτος θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να αποφυλακιστεί ο δεύτερος. Στον ρόλο της ηρωίδας του τίτλου η Μίλα Γιόβοβιτς. (ΗΠΑ, 2010, 105΄)

Η γη των κόκκινων ανθρώπων (Birdwatchers)
ΝΕΡΙΤ, 00.10
Οικολογικών ανησυχιών ταινία του Μάρκο Μπεκίς που εστιάζει στην προσπάθεια των ιθαγενών Ινδιάνων της περιοχής Μάτο Γκρόσο ντο Σουλ της Βραζιλίας να διεκδικήσουν την χαμένη γη τους. (Ιταλία, 2008, 104′)