Με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να δίνουν κρίσιμους αγώνες στην Ευρωλίγκα αλλά και την τιτανομαχία της Ρεάλ με την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν λογικό να συντριβεί το ψυχαγωγικό πρόγραμμα το βράδυ της Τετάρτης.
Τρεις συναρπαστικοί αγώνες βύθισαν το ούτως άλλως «ξεκούρδιστο» σόου «Just the two of us» (Mega) σε τηλεθέαση που άγγιξε στον μέσο όρο το 22,7% και στα νεανικά κοινά το 20,8%. Συμπαθητικά κινήθηκαν οι δύο ελληνικές ταινίες («Της κακομοίρας» και «Μερικοί το προτιμούν κρύο») σε ΑΝΤ1 και Alpha αντίστοιχα, ενώ πολύ χαμηλά έπεσε και το τοκ σόου του ΑΝΤ1 «Καρντάσιανς» με εμφανή σημάδια κόπωσης και νούμερα 11,1% μέσο όρο και 10,8% στο 15 – 44.
Στο αθλητικό κομμάτι, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, τον οποίο μετέδωσε η ΔΤ, έφτασε μέχρι και 30% στο σύνολο, με τα νεανικά κοινά να εκτοξεύονται στο 36% ενώ η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπάγερν (στη ΔΤ) σημείωσε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ποσοστά 25% στον μέσο όρο και 28% στο κοινό 15 – 44. Για τις επιδόσεις στον πίνακα τηλεθέασης του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ δεν υπάρχουν στοιχεία καθώς η μετάδοση έγινε από κανάλι της συνδρομητικής τηλεόρασης.