Ελληνική σειρά

Μοντέρνα οικογένεια
MEGA, 22.20
Στην ελληνική εκδοχή της η σειρά καταφέρνει να συνδυάσει το αμερικανικό με το ελληνικό στοιχείο με αποτέλεσμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Πολύ καλό το καστ και εξαιρετική η σκηνοθεσία, η οποία καταφέρνει να κάνει τη διαφορά.
Celebrity game night
MEGA, 23.30
Το παιχνίδι στην ουσία του. Μια ισορροπημένη παρουσιάστρια, παίκτες που τσαλακώνονται και διασκεδάζουν και μια εκπομπή η οποία καταφέρνει να διασκεδάσει ευχάριστα τον τηλεθεατή.
Ξένες ταινίες

Σταυροδρόμια ζωής (Ajami)
ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 22.00
Διασταυρούμενες ιστορίες πλάθουν μια ολοζώντανη εικόνα της σύγχρονης Τζάφα με πυρήνα τη γειτονιά Ατζαμί, εκεί όπου η σύγκρουση διαφορετικών πολιτισμών είναι φαινόμενο καθημερινό. Eξοχο (και απρόβλεπτης εξέλιξης) κοινωνικό δράμα σε σκηνοθεσία Σκαντάρ Κόπτι – Γιάρον Σάνι, στην παραγωγή του οποίου συμμετείχε και ο έλληνας παραγωγός Θανάσης Καραθάνος, ιδρυτής της γερμανικής εταιρείας παραγωγής Twenty Twenty Vision. Με τους Σαχίρ Καμπάχα, Ιμπραήμ Φρετζέ, Φουάντ Χαντάς. (Ισραήλ, 2009, 112′)
Domino
ΔT, 22.45
Σύγχρονοι κυνηγοί επικηρυγμένων με αρχηγό τον Μίκι Ρουρκ και «γλάστρα» την Κίρα Νάιτλι συμπεριφέρονται σαν κανίβαλοι σε συμβατική περιπέτεια του Τόνι Σκοτ. (ΗΠΑ, 2005, 122′)
Ο Λόρενς της Αραβίας (Lawrence of Arabia)
MEGA, 01.00
Οι περιπέτειες ενός βρετανού τυχοδιώκτη στην Αραβία ειπωμένες με φλασμπάκ ύστερα από τον θάνατό του σε τροχαίο. Βραβευμένο με επτά Οσκαρ σπουδαίο έπος του Ντέιβιντ Λιν, με επίκεντρο την αινιγματική προσωπικότητα του Τ.Ε. Λόρενς (Πίτερ Ο’ Τουλ) που θυμίζει αμάλγαμα μανιακού μηδενιστή, οπορτουνίστα τυχοδιώκτη και γνήσιου ήρωα. Συμπρωταγωνιστούν οι Αντονι Κουίν, Αντονι Κουέιλ, Αλεκ Γκίνες και Ομάρ Σαρίφ. (Αγγλία, 1962, 210′)

HeliosPlus