Μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά μάλλον δεν ήταν αυτός ο σκοπός του σόου «Just the two of us» στο Mega. Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι συμμετέχοντες ουσιαστικά προετοιμάζονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Είναι ήδη γνωστή η συνεργασία του καναλιού με τον Δημήτρη Αρβανίτη ο οποίος παραμένει στον σταθμό παρά το στενό μαρκάρισμα του ΑΝΤ1 με νέα σειρά η οποία είναι ήδη στην τελική φάση των προετοιμασιών.
Αλλο ένα μέλος της κριτικής επιτροπής, ο Γιώργος Θεοφάνους, θα είναι στο Mega την επόμενη σεζόν καθώς το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα δύο τάλεντ σόου, του «Rising Stars» αλλά και ενός δεύτερου με τη συμμετοχή παιδιών στο οποίο θα έχει ενεργό ρόλο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.
Επιπλέον αναμένεται να διευρυνθεί η συνεργασία με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα συνδράμει στον τομέα της παρουσίασης και άλλες εκπομπές.
Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Ακη Πετρετζίκη στο πρωινό πρόγραμμα καθώς ο δεύτερος θα αναλάβει τη δική του εκπομπή μαγειρικής, η οποία αναβλήθηκε φέτος λόγω των αλλαγών στη διεύθυνση προγράμματος.
Συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος θα παρουσιάσει εκτός απροόπτου τη δική του εκπομπή, χιουμοριστικού περιεχομένου, ενώ δεν αποκλείεται και συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά σε ρόλο διαφορετικό.
Οι υπόλοιποι, λίγο-πολύ, είτε ήδη συνεργάζονται με τον σταθμό είτε απλώς δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους για μία θέση στον «τηλεοπτικό ήλιο» –μάλλον ατυχώς…