ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

ΡΕΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΤ, 21.45

Ο ημιτελικός μεταξύ δύο μεγαθηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φιλάθλων και τηλεθεατών.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ Νοvasports 2, 21.45
ΠΑΟ – ΤΣΣΚΑ ΔΤ, 20.00
Τέταρτος αγώνας μετά το 2-1 των ελληνικών ομάδων απέναντι στους αντιπάλους τους. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν αν θέλουν να προκριθούν. Σε περίπτωση που οι ελληνικές ομάδες νικήσουν θα διεξαχθεί και πέμπτος αγώνας, ενώ αν κερδίσει η Ρεάλ ή η ΤΣΣΚΑ, τότε το θέμα πρόκριση τελειώνει.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ



60′ Ελλάδα Αlpha, 24.00


Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση ταξιδεύει στη Θεσπρωτία. Ενα οδοιπορικό σε Ηγουμενίτσα, Πάργα, Σύβοτα, Ζάλογγο, Σούλι και Παραμυθιά μέσα από εικόνες και ιστορίες της καθημερινότητας.
ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ



Η τελευταία λεγεώνα (The last legion) Star, 22.00

Συμπαθητικός και αρκετά ψυχαγωγικός συνδυασμός του ομότιτλου μυθιστορήματος του Βαλέριο Μανφρέντι με ιστορικά γεγονότα, παρακολουθεί την προσπάθεια του στρατηγού Αυρήλιου (Κόλιν Φερθ) να προστατεύσει τον 12χρονο Ρωμύλο Αύγουστο στη Ρώμη το 476 π.Χ. Σκηνοθεσία: Νταγκ Λέφλερ. (Αγγλία / Ιταλία / Γαλλία, 2007, 90′)
Στεγνό καθάρισµα (Sunshine cleaning) Star, 03.15

Η ζωή μιας οικογένειας αλλάζει ριζικά όταν το γραφείο υπηρεσίας καθαρισμού σε σκηνές εγκλήματος αρχίζει να αποδίδει οικονομικά. Η κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου όμως δεν σημαίνει απουσία μπελάδων… Εξυπνη κομεντί της Κριστίν Τζεφς, με τους Εϊμι Ανταμς, Εμιλι Μπλαντ, Αλαν Αρκιν και Στιβ Ζαν. (ΗΠΑ, 2008, 84′)

HeliosPlus