ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΤΕSPORT1HD, 20.00
Δεύτερος και καθοριστικός ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων. Το πρώτο ματς έληξε με σκορ 2 – 1 υπέρ των Ερυθρολεύκων, έτσι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά αν θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ
ΟΤΕSPORT1HD, 17.00
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1- 0 του πρώτου ματς σε βάρος του και να κερδίσει μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
OTESPORTS2HD, 22.30
Οταν μέσα στο ίδιο γήπεδο ανταγωνίζονται δύο ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα τότε τα σχόλια είναι περιττά. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο σίγουρος κερδισμένος είναι ο τηλεθεατής ο οποίος θα παρακολουθήσει εκτός απροόπτου ένα συναρπαστικό ματς.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
ΑΝΤ1, 21.15

Η θρησκευτική – δραματική σειρά που κάθε χρόνο προβάλλεται στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας είναι η σειρά-ορόσημο για το Πάσχα. Εξαιρετικός ο Ρόμπερτ Πάουελ στον ρόλο του Ιησού, εξαιρετική η σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλι, από τις καλύτερες παραγωγές στην ιστορία του είδους.

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Cadillac records
ΜΕGA, 00.30
Ο Νταρνέλ Μαρτίν «χαρτογραφεί» την ιστορία της θρυλικής δισκογραφικής εταιρείας του τίτλου που αναστάτωσε τη μουσική σκηνή της Αμερικής στη δεκαετία του 1950. Ο Εντριαν Μπρόντι πρωταγωνιστεί στον ρόλο του ιδιοκτήτη της, Λέοναρντ Τσες. (ΗΠΑ, 2008, 109′)
Εναντίωση (Defiance)
STAR, 00.45
Συμπαθές πολεμικό δράμα του Εντουαρντ Ζούικ με τους Ντάνιελ Κρεγκ, Λιβ Σράιμπερ, Τζέιμι Μπελ στους ρόλους των πολωνών αδελφών Μπιέλσκι οι οποίοι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πολέμησαν τους ναζιστές έχοντας βρει καταφύγιο σε ένα πυκνό δάσος της χώρας τους. (ΗΠΑ/ Ρωσία / Γερμανία, 1993, 102′)

HeliosPlus