Αν και άνυδρο το τηλεοπτικό τοπίο, αρκετές είναι οι παρασκηνιακέςειδήσεις που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστηµα. Στο γαϊτανάκι των πληροφοριών εµπλέκονται οAlpha, ο Σκάι και τοStarµε διαφόρους τρόπους. Το συµβόλαιο του Αντώνη Σρόιτερ (φωτογραφία δεξιά) µε τονAlphaγια την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων λήγει το καλοκαίρι. Το έµαθαν στοStarκαι καθώς δεν υπάρχει ακόµα µόνιµος παρουσιαστής για το κεντρικό τους δελτίο βολιδοσκοπούν την εν λόγω περίπτωση ευθέως και πλαγίως.Τα πράγµατα στην Κάντζα είναι νεφελώδη: Λάκης Λαζόπουλος (για να αναλάβει πολλά και διάφορα)ακούγεται, αλλά Λαζόπουλος δεν εµφανίζεται. Πολύ λίγες αλλαγές θα γίνουν στο κανάλι που περνάει στα χέρια του Δηµήτρη Κοντοµηνά και θα έχουν να κάνουν αρχικά µε τον ενηµερωτικό τοµέα.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης δεν θα παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο – γι’ αυτή τη θέση ακούγεται το όνοµα της Πόπης Τσαπανίδου (θυµίζουµε ότι η δημοσιογράφος αποτελεί διαχρονικά µεταγραφικό στόχο του κ. Κοντοµηνά) – αλλά µία εκποµπή αργά το βράδυ. Ερωτήµατα προκαλεί και η στάση του Γιώργου Αυτιά (φωτογραφία αριστερά). ∆εν ξεχνάµε τις δηλώσεις του δηµοσιογράφου κατά το παρελθόν: «Καπετάνιος ο Κοντοµηνάς», και εκείνος µόνο ένας εκ του πληρώµατος στο καράβι τουAlpha να υπακούει στις εντολές του. Γιατί όµως λίγες ηµέρες προτού περάσει το κανάλι και πάλι στα χέρια του Κοντοµηνά εκείνος επέλεξε να στρατοπεδεύσει στον αντίπαλο Σκάι; Σαν να µην έφτανε αυτό, τα άκουσε και δηµοσίως από τον Γιάννη Αλαφούζο, µέσω του λογαριασµού του στο Twitter: «Ο Αυτιάς είναι χαµηλού επιπέδου αλλά αξίζει µια δεύτερη ευκαιρία». Παράλληλα, διαρρέεται δεξιά και αριστερά ότι αν όντως επαληθευθεί η ρήση «ο Αυτιάς φέρνει µαζί και το κοινό του», ο δηµοσιογράφος θα µετακινηθεί από το Σαββατοκύριακο στην καθηµερινή ζώνη, κάτι που αυτοµάτως θα σηµάνει τη συµπίεση του συνόλου των ωρών που το δίδυµο ΛυριτζήςΟικονόµου έχει στη διάθεσή του. Και έτσι, είτε φύγει η Τσαπανίδου είτε µείνει, η πρωινή ζώνη του Σκάι θα παραµείνει ενηµερωτική, µε χαµηλότερο κόστος…

ΤΑ… ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ

Νέα εκπομπή με τις «καλύτερες στιγμές» (αναμάσημα θα το λέγαμε) το «LaughAttack». Με την αμήχανη Δούκισσα Νομικού και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη (εικονίζονται επάνω) σε ρόλους διακοσμητικούς. Πρωταγωνιστές είναι μικρά βίντεο από«ένδοξες χιουμοριστικές στιγμές» του Αnt1 («Μπαμ!» με τον Χρήστο Φερεντίνο, «Στην πρίζα» με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκο Τερζή και «Ταξί» με τον Μάρκο Σεφερλή ). Στιγμές που κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν – π.χ. ο Αρναούτογλου έχει ζητήσει επανειλημμένως συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό γι’ αυτή του την παρουσία. Παρ’ όλα αυτά, ελλείψει χρημάτων, ο Αnt1 επιλέγει να μας πάει ως και 10 χρόνια πίσω. Επιστροφή στο τότε και άφθονη πλήξη!


ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ