Το κανάλι των σημαντικότερων ντοκιμαντέρ στον κόσμο, National Geographic Channel, που μεταδίδεται στη χώρα μας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Νοva, έρχεται ακόμα πιο κοντά μας, με ελληνικό, πλέον, περιεχόμενο στα διαλείμματα του.

Tο National Geographic από 5 Σεπτεμβρίου αποκτά ένα ακόμα πιο τοπικό, ελληνικό, χαρακτήρα. Πρόκειται για μια εξέλιξη, αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Fox International Channels Greece, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του καναλιού στην Ελλάδα και της ψηφιακής πλατφόρμας της Nova.Τα ντοκιμαντέρ του καναλιού θα συνεχίσουν να είναι στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ το περιεχόμενο των διαλειμμάτων θα είναι εξ’ολοκλήρου ελληνικό.

Σηματοδοτώντας, ακόμα ένα βήμα των National Geographic Channels International στην Ελληνική αγορά, το National Geographic επαναλανσάρει και την Ελληνική ιστοσελίδα του καναλιού,http://natgeotv.com/gr, καθώς και την καινούργια σελίδα του στο facebookwww.facebook.com/NGCGreeceοι οποίες ανανεώνονται καθημερινά με φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια, αλλά και αποκλειστικούς διαγωνισμούς, ειδικά για τους φίλους του National Geographic Channel.