*Στη νέα σεζόν όλοι αναφέρονται με ένα επίθετο: «χειρότερη» από ποτέ. Φτωχότερη απ΄ όλες τις προηγούμενες σεζόν της ιδιωτικής τηλεόρασης θα τη χαρακτήριζε κανείς,καθώς το μπάτζετ έχει πέσει από 10% ως και 50% στις περισσότερες των περιπτώσεων! Ετσι,τα μέχρι πρότινος καλοπληρωμένα ή μη ονόματα,υποχωρούν και αποχωρούν υπό το βάρος της νέας κατάστασης.Στη θέση τους έρχονται νέα πρόσωπα τα οποία θα κοστίζουν λιγότερα στον σταθμό τους. Ποιοι όμως θα μείνουν εφέτος χωρίς «στέγη» και θα βλέπουν τηλεόραση από το σπίτι τους;

Το «Food and the city» του Βασίλη Καλλίδη δεν θα το δούμε στο Μega,όπως δεν θα δούμε και την Κατερίνα Στικούδη με το «Μega Star».Ωστόσο,σύμφωνα με πληροφορίες,η τελευταία ίσως ενταχθεί στην ομάδα του «Πρωινό mou». Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος τέλος από τον ΑΝΤ1.Τέλος και από δίδυμο,καθώς αναζητούν πλέον ξεχωριστά τις τύχες τους και θα κάνουν τηλεοπτική αγρανάπαυση,όπως φαίνεται,εφέτος.Για του χρόνου…βλέπουμε. Ο Θανάσης Πάτρας άφησε τους «Νηστικούς Πράκτορες» του Star για το «Εlatte» του ΑΝΤ1,όμως στο εφετινό πρόγραμμα είτε του ΑΝΤ1 είτε του Star δεν έχει προβλεφθεί κάτι για εκείνον.Η Ευγενία Μανωλίδου δεν θα έχει τη δική της εκπομπή και θα περιοριστεί στο πάνελ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (εφόσον πραγματοποιηθεί).Αποχή και για τη Βίκυ Καγιά,καθώς τέλειωσαν οι εποχές των…παχιών αγελάδων για τα σουπερμόντελ.Κόνσεπτ αναζητείται για τον Σάκη Ρουβά.Προς το παρόν πάντως δεν έχει βρεθεί κάτι στα μέτρα του και,καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί το «Χ-Factor»,τηλεοπτικώς δεν θα δούμε ούτε τους Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργο Θεοφάνους και Νίκο Μουρατίδη.Μην περιμένετε επίσης να δείτε τις «Real Ηousewives», δηλαδή τις Χριστίνα Παππά, Τζο Τόγκου, Κατερίνα Σουλιώτη, Ορθούλα Παπαδάκου και Φώφη Μαστροκώστα, αν και εκείνες συνεχίζουν να ελπίζουν για δεύτερη σεζόν τού υπερβολικά lifestyle ριάλιτι.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Η Χριστίνα Λαμπίρη, όπως ακουγόταν από την αρχή του καλοκαιριού, δεν θα έχει εκπομπή στο Star. Υστερα από διαπραγματεύσεις για ώρες εκπομπής, ακολούθως για εκπομπή ή δελτίο, το κανάλι της Κηφισιάς τής έδειξε την πόρτα της εξόδου από το πλατό- πόρτα που οδηγεί όμως στα γραφεία του καναλιού. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει διοικητική θέση στο Star- τιμητική, αν θέλετε τη γνώμη μας. Στη θέση της η Νικολέττα Ράλλη, η οποία δεν υπέγραψε μεν ακόμη, έχει συμφωνήσει δε στην παρουσίαση μιας νεανικής εκπομπής. Οι μαθητές της σχολής Μαλέλη δεν αποκλείονται από την ομάδα της εκπομπής- φθηνό και ενθουσιώδες εργατικό δυναμικό. Από την άλλη, η Μαρία Σταματέρη μπορεί να μένει χωρίς εκπομπή αλλά όχι χωρίς τηλεοπτική παρουσία. Θα δίνει το lifestyle ρεπορτάζ της μέσα από το κεντρικό δελτίο του Star.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ»

Χωρίς τηλεοπτική στέγη και η «Ελληνοφρένεια»,καθώς οι συζητήσεις που,όπως ακούστηκε,έγιναν με το Αlter δεν είχαν γίνει ποτέ.Υπάρχει πάντα η πιθανότητα συνεργασίας της με τον Λάκη Λαζόπουλο,αυτό όμως όχι πριν από την επόμενη σεζόν.Κατά τα λοιπά,νέο πρόγραμμα ετοιμάζεται στο Μπουρνάζι και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλοι οι εκπομπάρχες με μερικές μικρές αλλαγές.Πιθανόν να μη δούμε την παρουσιάστρια του «ΤVWeekend» Αννα Λιβαθυνού,η οποία όμως δεσμεύεται με σύμβαση αορίστου χρόνου με το κανάλι.Ο Νίκος Παπαδάκης δεν θα κάνει ούτε εφέτος τηλεόραση,καθώς το «Lifestyle» για το οποίο ακούστηκε το όνομά του αναλαμβάνει η Δούκισσα Νομικού.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑLPHA…ΑΥΡΙΟ

Οι τελικές αποφάσεις για τον Αlpha θα ληφθούν αύριο Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Πάνω στην ώρα» έχει μεγάλες πιθανότητες να συνεχιστεί. Αν όμως όχι, καταργείται η ζώνη. Και για τον Σπύρο Λάμπρου τα πράγματα δεν είναι όπως ακούστηκαν. Δεν θα βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ούτε η Ελενα Παπαβασιλείου στο «Κουσκούς το μεσημέρι» στη θέση της εγκυμονούσας Κατερίνας Καραβάτου. Και τώρα που είπαμε «καταργείται»… «Μες στην καλή χαρά» δεν είναι κανείς από το επιτελείο της εκπομπής καθώς, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η εκπομπή κόβεται. Χωρίς εκπομπή λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού θα έχει τηλεοπτική παρουσία στον Αlpha με το «Chart Show», ενώ η άρνηση του Πέτρου Κωστόπουλου να μετακινήσει την εκπομπή του νωρίτερα προκειμένου να μπορέσει να απορροφήσει ακριβότερα διαφημιστικά κονδύλια του κόστισε την εκπομπή. Πάντως στον Αlpha δεν συνεχίζουν, όπως φαίνεται, ο «Λογαριασμός» του Νίκου Σαμοΐλη, καθώς και η Σίσσυ Φειδά με το «Σπίτι απ΄ την αρχή», όπως και η Κατερίνα Καινούργιου με τον Νότη Χριστοδούλου.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ