Την επομένη της μετάδοσης των βραβείων Emmy, το CBS θα μεταδώσει το πρώτο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς «Two and a half men» (στην Ελλάδα προβλήθηκε από το Star και τον Alpha με τον τίτλο «Δύο και κάτι άνδρες»).

Ομως, το σκανδαλοθηρικό TMZ εισέβαλε στο πλατώ όπου γυρίζεται η σειρά και αποτύπωσε σε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, στιγμιότυπα λίγο πριν από τα γυρίσματα των σκηνών της «κηδείας» του κεντρικού χαρακτήρα, Τσάρλι Χάρπερ. Kατά τη διάρκεια της κηδείας του, από το χώρο της τελετής θα περάσουν όλες οι κατά καιρούς φιλενάδες του ενώ το σπίτι του στην παραλία θα βγει στο σφυρί και θα πλειοδοτήσουν για αυτό πολλές διασημότητες. Παρ’ολα αυτά, τα ερωτήματα παραμένουν: Πώς θα σκοτωθεί ο χαρακτήρας; Και πώς θα μπει στη σειρά ο αντικαταστάτης του Τσάρλι Σιν, Αστον Κούτσερ;

O Tσάρλι Σιν απολύθηκε από την σειρά με sms λόγω «αυτοκαταστροφικού λαϊφστάιλ» το οποίο συμπεριελάμβανε πολύ ποτό και χρήση ναρκωτικών αλλά και γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε: «Δεν έχω χάσει ούτε ένα γύρισμα. Απλώς δεν πήγαινα στις πρόβες. Αλλά οι πρόβες είναι για τους ερασιτέχνες…». Ακόμη ένας λόγος απόλυσης ήταν και το ότι δεν δίσταζε να βρίσει και σε κάποια περίπτωση και να χτυπήσει, τον δημιουργό του σόου, Τσακ Λορέ.

Πώς πέθανε ο Τσάρλι Χάρπερ
Στις 7 Μαρτίου το CBS ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν ο οποίος υποδύεται τον γυναικά Τσάρλι Χάρπερ. Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Τσάρλι Σιν δήλωσε χαρούμενος που δεν θα χρειαστεί να ξαναφορέσει αυτά τα «γελοία πουκάμισα» με τα οποία συνηθίζουν οι ενδυματολόγοι να ντύνουν τον εκεντρικό χαρακτήρα.

Ποιον θα υποδύεται ο Αστον Κούτσερ;
Αντικαταστάτης του Τσάρλι Σιν είναι ο Αστον Κούτσερ ο οποίος θα υποδύεται τον Γουόλντεν Σμιντ, έναν πληγωμένο, από έρωτες και γυναίκες, εκατομμυριούχο.

Ο Τσάρλι Σιν επιβεβαίωσε στις 18 Ιουλίου ότι θα επιστρέψει τηλεοπτικά με νέα κωμική σειρά στην οποία δεν θα χρειάζεται μάλλον να τιθασεύσει τον άγριο χαρακτήρα του. Θα λέγεται «Διαχείριση θυμού».

Μάλλον θα είναι προαπαιτούμενο να μην το κάνει…