Ξένες ταινίες


«Ο διάβολος φοράει Πράντα» STAR, 17.40
Η Αντρια Σακς (Αν Χάθαγουεϊ) έχει πρόσφατα αποφοιτήσει από το κολέγιο. Το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να γίνει δημοσιογράφος και θεωρεί πως βρίσκεται κοντά στην υλοποίησή του όταν πιάνει δουλειά σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. Ομως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε, καθώς εκεί δεν αναπτύσσει το ταλέντο της στο γράψιμο αλλά το ταλέντο της ως βοηθού της διευθύντριας του περιοδικού, Μιράντα Πρίστλεϊ (Μέριλ Στριπ), η οποία είναι μια σκληρή, δύσκολη και απαιτητική επαγγελματίας, που κάνει καθημερινά τη ζωή της Αντρια κόλαση. (ΗΠΑ, 2006, 97′)
«Η αρπαγή 3» ΣΚΑΪ, 21.00
Η ζωή του πρώην πράκτορα της CIA Μπράιαν Μιλς αναστατώνεται ξανά όταν κατηγορείται για έναν φόνο που δεν διέπραξε ποτέ. Με την αστυνομία να κυνηγά τα ίχνη του, ο Μιλς θα εκμεταλλευτεί για ακόμη μια φορά τα ιδιαίτερα ταλέντα του για να βρει τον αληθινό δολοφόνο. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φόρεστ Γουίτακερ, Φάμκε Γιάνσεν. (ΗΠΑ, 2015, 109′)
«Το τέλειο χτύπηµα» ΕΡΤ1, 22.00
Ο Βέρτζιλ Ολντμαν είναι ένας εξαιρετικός εκτιμητής, δημοπράτης και συλλέκτης έργων τέχνης. Εκκεντρικός, σνομπ και ανορθόδοξος, δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν να τον πλησιάσει. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, μη αντέχοντας να έρχεται σε επαφή με πράγματα που δεν είναι δικά του. Οταν η Κλερ, μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, του ζητεί επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, ο Βέρτζιλ θα αισθανθεί μια ακαταμάχητη έλξη για εκείνη. Το μυστήριο που καλύπτει την πελάτισσά του θα τον παρασύρει σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που θα του αλλάξει τη ζωή. Πρωταγωνιστούν οι Τζέφρι Ρας, Τζιμ Στάρτζες, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Σίλβια Χεκς, Φίλιπ Τζάκσον, Ντέρμοτ Κρόουλεϊ. (Ιταλία, 2013, 121′)

HeliosPlus