Ξένη σειρά

«The affair» ΕΡΤ1, 23.00

Η επιστροφή της Αλισον στη ζωή του Κόουλ και ο τρόπος που γίνεται περιπλέκουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο και ο κλοιός γύρω του σφίγγει. Η Αλισον πρέπει να τα βγάλει πέρα και με τη Λουίζα Κόουλ και τις απαιτήσεις του νόμου, ενόσω προσπαθεί να συνδεθεί εκ νέου με την κόρη της. Ενα επικίνδυνο πάθος όμως απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ξένες ταινίες

«Νοn-stop» STAR, 22.00
Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροσκάφους, ο ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός Μπιλ Μαρκς, δέχεται μια σειρά από απειλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό του. Ο άγνωστος αποστολέας ζητεί από τον Μαρκς να διαβιβάσει στην κυβέρνηση πως πρέπει να μεταφέρουν 150 εκατ. δολάρια σε ένα λογαριασμό offshore, διαφορετικά θα πεθαίνει ένας επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης κάθε 20 λεπτά. Και ενώ αρχικά οι απειλές παίρνονται μάλλον αψήφιστα, ο πρώτος θάνατος δεν θα αργήσει, κάνοντας την καμπίνα του αεροσκάφους στα 40 χιλιάδες πόδια την πιο κλειστοφοβική σκηνή εγκλήματος. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Τζουλιάν Μουρ, Ασον Μάουντ. (ΗΠΑ/Γαλλία, 2014, 96′)
«Φόβος ενστίκτου» ΣΚΑΪ, 23.30
Ο νεαρός Εριν Στάμπλερ κατηγορείται για τη δολοφονία ενός αρχιεπισκόπου στο Σικάγο και ο αριβίστας δικηγόρος Μάρτιν Βέιλ αναλαμβάνει την υπεράσπισή του αποβλέποντας σε προσωπικά οφέλη από την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης. Η βοηθός εισαγγελέα Τζάνετ Βίναμπλ, πρώην κοπέλα του Μάρτιν, αναλαμβάνει την ποινική δίωξη του Εριν. Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση του νεαρού αποδεικνύεται αρκετά πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν. Πρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Γκιρ, Λόρα Λίνεϊ, Αλφρι Γούνταρντ, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ. (ΗΠΑ, 1996, 129′)

HeliosPlus