Ξένες σειρές


«Ενα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα»


ΕΡΤ1, 22.00
Η Αμάντα και ο κόμης Ντίτμαρ έχουν συμφωνήσει πώς θα φτιάξουν το προσύμφωνο του γάμου τους, αλλά ούτε η μητέρα του Ντίτμαρ ούτε και ο Μαξ συμφωνούν με τα σχέδιά τους. Οταν η κυρία Βέτερστρομ υποψιάζεται ότι η κυρία Φιέλντσο μπορεί να είναι άρρωστη, φτάνει στο ξενοδοχείο από την Κοπεγχάγη και οι δύο αδελφές τα συζητούν όλα, πίνοντας ένα μπουκάλι λικέρ.


«Grey’s Αnatomy»


ALPHA, 22.30
Η Κριστίνα έχει αποχωρήσει από το νοσοκομείο «Γκρέι Σλόαν Μεμόριαλ», η αντικαταστάτριά της, Μάγκι Πιρς, επιχειρεί να μπει στο κλίμα της νέας κατάστασης, ενώ ο Ντέρεκ προσπαθεί να πείσει τη Μέρεντιθ να μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον. Ανάμεσα σε όλα αυτά, η δρ Μέρεντιθ Γκρέι πασχίζει να βρει τις νέες ισορροπίες της για να μη χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Στο μεταξύ, το θέμα της παρένθετης μητρότητας έχει φέρει αντιμέτωπες την Κάλι και την Αριζόνα, ενώ η Αμέλια θα ακούσει άθελά της ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο δεν ξέρει πώς να χειριστεί. Την ίδια στιγμή η Μπέιλι και ο Αλεξ ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ορφανή θέση της Κριστίνα στο διοικητικό συμβούλιο.
Ξένη ταινία


«The transporter refueled»


STAR, 22.00
Οχι ονόματα, όχι ερωτήσεις και όχι διαπραγματεύσεις στην τιμή: ο Transporter είναι ο καλύτερος οδηγός για κάθε βρωμοδουλειά. Ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με αυτόν της Αννας, αρχηγού μιας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία αποφασίζει ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να καθαρίσει μια ομάδα ρώσων έμπορων λευκής σαρκός. Για να είναι σίγουρη πως θα συνεργαστεί, κρατάει όμηρο τον πατέρα του. Τώρα, η εκδίκηση είναι μονόδρομος. Πρωταγωνιστούν οι Εντ Σκράιν, Ρέι Στίβενσον, Γκαμπριέλα Ράιτ, Ραντιβόζ Μπούκβιτς. (Γαλλία / Κίνα, 2015, 87′)

HeliosPlus