από metereologos.gr
Σάββατο 18 Αυγούστου 2018
 

Ας κοιτάξει τα του οίκου του ο κ. Φιλιππάκης

Ας μην αναζητά συνωμοσίες και εχθρούς
Ας κοιτάξει τα του οίκου του ο κ. Φιλιππάκης
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Ο κ. Φιλιππάκης καλό είναι να μην αναζητά συνωμοσίες και εχθρούς που αποφάσισαν να του επιτεθούν.

Ιδίως όταν πρόκειται για ρεπορτάζ τεκμηριωμένα και για ερωτήματα βάσιμα.

Άλλωστε, όπως γνωρίζει καλά, πρόσβαση στα στοιχεία για μια αίτηση εξωδικαστικού συμβιβασμού για χρέη μπορούν να έχουν πολλοί και να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Και η ουσία αυτών που γράψαμε ήταν απλή.

Από την μια θέσαμε ερωτήματα για το συγκεκριμένο αίτημα συμβιβασμού, καθώς τα ίδια τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να βγει η πρόταση που κάνει.

Ανάμεσα στα ερωτήματα και ένα κρίσιμο: εάν και κατά πόσο ο προσανατολισμός που έχουν πάρει εσχάτως τα έντυπά του, δηλαδή να στηρίζουν την κυβέρνηση εμμέσως πλην σαφώς και να επιτίθενται στη Νέα Δημοκρατία, σχετίζεται με την προσπάθειά του να έχει ευνοϊκή μεταχείριση σε σχέση με τις υπερχρεωμένες εκδοτικές επιχειρήσεις του.

Από την άλλη αναφερθήκαμε στις αντιδράσεις των εργαζομένων.

Υπογραμμίσαμε το γεγονός ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην προτεινόμενη λύση και ως προς τη βιωσιμότητά της και ως προς το τι θα γίνει με τις δικές τους διεκδικήσεις.

Δεν παραλείψαμε, όμως, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και εργαζόμενοι με διαφορετική γνώμη που δεν θεωρούν ότι η κατάσταση είναι τόσο δραματική.

Αυτή είναι η εικόνα ενός «μαγαζιού», που έχει σοβαρά προβλήματα και οι εργαζόμενοι διακατέχονται από ανασφάλεια, είτε διαμαρτύρονται είτε επιλέγουν να δεχτούν αυτά που λέει η εργοδοσία.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Φιλιππάκης ας ασχοληθεί με τα του οίκου του. Για τα οικονομικά του προβλήματα κατά βάση ευθύνεται ο ίδιος.Media περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.