Ποδόσφαιρο UEFA Europa League
Ολυμπιακός – Λουκέρνη, Novasports2HD, 21.00
Τον πρώτο αγώνα τους θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην ελβετική ομάδα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Βερολίνο 2018

Πρωινά αγωνίσµατα ΕΡΤ2, 10.30 – Απογευματινά αγωνίσµατα ΕΡΤ2, 20.15
Με συνολικά 37 αθλητές συμμετέχει η Ελλάδα στο εφετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Η ελληνική αποστολή είναι από τις πολυπληθέστερες που στέλνει η χώρα μας στη διοργάνωση. Συνολικά, στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 51 κράτη με 1.573 επίλεκτους αθλητές.
Ντοκιµαντέρ

«Οικογενειακή περιπέτεια», ΕΡΤ3, 08.00
Μία οικογένεια, ένα φορτηγό αντί για σπίτι, ένα ταξίδι στον κόσμο, στις πέντε ηπείρους, σε διάρκεια πέντε ετών. Η οικογένεια ξεκινάει για να ανακαλύψει τον πλανήτη μας. Στόχος τους; Να συναντήσουν άνδρες και γυναίκες που εργάζονται καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο, προσπαθώντας να επανασυνδέσουν τον άνθρωπο με τη φύση. Στο σημερινό επεισόδιο, η οικογένεια του Μάρτιν φτάνει στη Χιλή, μέσω της ερήμου Ατακάμα, μιας από τις πιο άγονες περιοχές στον κόσμο. Εδώ θα ανακαλύψουν τις εκπληκτικές λύσεις που έχουν επινοήσει οι άνθρωποι για να εκμεταλλευτούν τις ελάχιστες πηγές ζωής που υπάρχουν.
Ξένη ταινία
«Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου» (The two faces of January) STAR, 22.00
Μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Πατρίτσια Χάισμιθ, τοποθετείται στην Ελλάδα των αρχών της δεκαετίας του 1960 όπου ένα ζεύγος Αμερικανών (Βίργκο Μόρτενσεν, Κίρστεν Ντανστ) προσπαθεί να διαφύγει ύστερα από μια δολοφονία που διέπραξε ο άνδρας. Η συμμετοχή ενός τρίτου προσώπου (Oσκαρ Αϊζακ) στη φυγή δημιουργεί ένα διαστροφικό ερωτικό τρίγωνο και η ταινία αποκτά τον χαρακτήρα μιας σπουδής πάνω στην ενοχή και στην αμαρτία. (ΗΠΑ, 2014, 87′)

HeliosPlus