Τηλεπαιχνίδι
«Celebritygame night» ANT1, 22.30
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι ο Κώστας Σόμμερ,η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου και ο Αρης Μακρής, ενώ στηδεύτερηθα είναι οΜέμος Μπεγνής, η Ευγενία Σαμαρά και ο Σόλων Τσούνης.Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ξένες ταινίες
«Interstellar» STAR, 21.00
Καθώς μια ολοένα εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία της ελπίδα ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν, παρ’ όλα αυτά αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στον χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κέιν, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μάθιου Μακόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Κέισι Αφλεκ, Γουές Μπέντλεϊ, Τζον Λίθγκοου, Τόφερ Γκρέις, Ελεν Μπέρστιν, Μπιλ Εργουιν, Μακένζι Φόι, Ντέιβιντ Γκιάσι. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2014, 158′)
«Ραγισμένα όνειρα» ΕΡΤ2, 24.00
Ο Ντιντιέ και η Ελίζ ενώ είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, ερωτεύονται παράφορα και ξεκινούν μια ευτυχισμένη κοινή ζωή. Οταν η μικρή τους κόρη θα αρρωστήσει σοβαρά, οι πεποιθήσεις και οι αντοχές τους θα δοκιμαστούν σκληρά. Η Ελίζ και ο Ντιντιέ θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να κρατηθούν ενωμένοι. Πόσο εφικτό όμως είναι αυτό; (Βέλγιο/Ολλανδία, 2012, 105′)

HeliosPlus