Το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αφού το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο άλσος Γαλατσίου ο μεγάλος ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον ημιτελικό για να δουν από κοντά Μαχητές και Survivors να βρίσκονται ξανά όλοι μαζί, μετά από έξι ολόκληρους μήνες. Λαμπρές παρουσίες, πρόσωπα αλλαγμένα και ανανεωμένα αλλά και μια απουσία που έκανε αίσθηση.

Ο λόγος για τον πρώην μαχητή Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ο οποίος δε βρέθηκε στον ημιτελικό, όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του φετινού Survivor. Μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι, ο παίκτης στάθηκε απέναντι από το τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ενώ είχε δηλώσει στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» πως σκέφτεται να κινηθεί ακόμη και νομικά ενάντια στην παραγωγή για τους τραυματισμούς και τη δυσφήμιση που ισχυρίζεται ότι υπέστη.



Στον ημιτελικό βρέθηκαν η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης, οι οποίοι διεκδίκησαν μια θέση στον τελικό. Το «ταξίδι» του Survivor όμως τέλειωσε το βράδυ της Πέμπτης για τη Μελίνα Μεταξά.

Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά για να κατακτήσουν τον τίτλο του φετινού Survivor και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, των 100.000 ευρώ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής.