Η τρίτη γενιά του πρωτοποριακού premium μεσαίου SportsActivityVehicle (SAV) ακολουθεί τη φιλοσοφία της οικογένειας BMW X συνδυάζοντας σκληροτράχηλη off-road εμφάνιση με σπορ στυλ. Οι εξωτερικές διαστάσεις της νέας X3 μπορεί να παραμένουν ίδιες σε μεγάλο βαθμό, αλλά το μεγαλύτερο κατά 5cm μεταξόνιο, το μακρύ καπό και ο εξαιρετικά κοντός εμπρός πρόβολος με ακόμα πιο ισορροπημένες αναλογίες – που τονίζουν την άριστη κατανομή βάρους 50:50 μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα – της δίνουν το πλεονέκτημά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Μπροστά, η στιβαρή, τρισδιάστατη μάσκα και οι προβολείς ομίχλης με εξαγωνική σχεδίαση για πρώτη φορά σε μοντέλο BMW X υποδηλώνουν αυτοπεποίθηση. Τα πίσω φωτιστικά σώματα (με τρισδιάστατη εμφάνιση και προαιρετική full-LED λειτουργικότητα που ενισχύουν το δυναμικό στυλ), η αεροτομή στην έντονα καθοδική οροφή και οι δύο απολήξεις εξαγωγής δημιουργούν ένα μυώδες πίσω τμήμα.
Τρεις εκδόσεις εξοπλισμού προσαρμόζουν το χαρακτήρα της νέας BMW X3 σε συνάρτηση με το προσωπικό γούστο των πελατών. Για παράδειγμα, η xLine – με μάσκα και άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες σε σατινέ Aluminium και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου – δίνει έμφαση στη στιβαρότητα του SportsActivityVehicle. Η έκδοση Luxury Line της BMW X3 διαθέτει χρωμιωμένες μπάρες στη μάσκα, δίχρωμες ποδιές και κλασικές ζάντες αλουμινίου που αναδεικνύουν τη φινέτσα της εξωτερικής σχεδίασης.
Η έκδοση M Sport, από την άλλη, αποτυπώνει το δυναμικό ταπεραμέντο της νέας BMW X3 με αεροδυναμικά στοιχεία M, σπορ σύστημα φρένων με μπλε δαγκάνες, εντυπωσιακή σχεδίαση ζαντών και προαιρετική απόχρωση PhytonicBlue. Τέλος, η BMW X3 μπορεί να παραγγέλνεται με στοιχεία BMW Individual όπως η αποκλειστική, μεταλλική εξωτερική βαφή Sunstone.

Το εσωτερικό της νέας BMW X3 ακολουθεί την παράδοση BMW με ένα οδηγοκεντρικό και εργονομικά βελτιστοποιημένο cockpit και δανείζεται πολλά στιλιστικά στοιχεία από το εξωτερικό. Για παράδειγμα, εξαγωνικές φόρμες και ακριβείς φαλτσοκομμένες ακμές παίζουν επίσης κομβικό ρόλο στην αισθητική της καμπίνας. Συνολικά, το εσωτερικό ξεχωρίζει με έναν απαράμιλλο συνδυασμό ποιότητας υλικών, φινιρίσματος και εφαρμογής, ενώ εντυπωσιάζει με τη λειτουργικότητά του. Παράδειγμα, η μελετημένη φιλοσοφία αποθηκευτικών χώρων, που προσφέρει περισσότερες λύσεις αποθήκευσης από ποτέ και διασφαλίζει ευκολότερη πρόσβαση.

Ανάμεσα στα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την προσοχή των σχεδιαστών στη λεπτομέρεια του εσωτερικού της νέας BMW X3 είναι το λογότυπο BMW X, που εμφανίζεται συχνά σε διαφορετικές μορφές, όπως ένα ανάγλυφο X στα γαλβανιζέ ένθετα στις εμπρός και πίσω πόρτες και ένα ακόμα στις κολόνες B. Το προαιρετικό πακέτο γαλβανιζέ ένθετων προσδίδει έξτρα κύρος στο εσωτερικό με τη μορφή γαλβανιζέ στοιχείων για τα μπουτόν των παραθύρων, το μπουτόνstart/stop και τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, να καλέσουν στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW GroupHellas στο τηλέφωνο 210-9118 000 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:
https://www.bmw.gr/discoverX3
Advertorial