Βρισκόμαστε στην καρδιά της εορταστικής περιόδου και τίποτα δεν είναι πιο ευχάριστο από μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου όλα τα καταστήματα έχουν στολιστεί περίτεχναγια την περίσταση.

Έτσι η OMEGA Boutique, στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα, βάζει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε για να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στις αγορές σας.

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος προσφοράς. Για αυτό το λόγο, είτε αγοράζετε δώρα για την οικογένεια, είτε για τον εαυτό σας, στην OMEGA Boutique μπορείτε να εξερευνήσετε τις διαθέσιμες επιλογές.

Κάποιες από αυτές που ξεχωρίζει και προτείνει η OMEGA φέτοςείναι το Speedmaster 38 mm “Cappuccino”, ένα ρολόι με ζεστά χρώματα για τον χειμώνα, το διαχρονικό Constellation Master Chronometer, που διαθέτει ένα ιδιαίτερο λευκό-ασημί καντράν που θυμίζει επιφάνεια μεταξιού, το Globe master Annual Calendar, που αποπνέει κλασσικό στυλ, η νέα ανδρική και γυναικεία συλλογή Sea master Aqua Terra που έχει ανανεωθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, φτάνοντας σε νέα επίπεδα απόδοσης και ακριβείαςκαι τέλος τα κομψά γιορτινά κοσμήματα που έχουν ως πηγή έμπνευσης τη διάσημη συλλογή Ladymatic της OMEGA.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την OMEGA και τη πλήρη συλλογή των διαθέσιμων ρολογιών,μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: omegawatches.com

Διεύθυνση: OMEGA BOUTIQUE, Βουκουρεστίου 2, Αθήνα