Μπορεί στην Αμερική να υπάρχουν σε κάθε γωνία και μάλιστα τα τελευταία χρόνια να βιώνουν μια άνθηση, στην Ελλάδα όμως, μόλις άνοιξε το πρώτο. Ο λόγος για τα sports & lifestyle εστιατόρια και ειδικότερα το Buffalo Wings & Rings που άνοιξε πολύ πρόσφατα στη Νέα Ερυθραία.
Σε έναν μεγάλο και όμορφο χώρο στεγάζονται 31 (!) οθόνες από όπου μπορούν οι θαμώνες να παρακολουθούν τους σημαντικούς αγώνες της ημέρας (τώρα που έχει και μουντιάλ ξέρουμε ότι είναι πολλοί), απολαμβάνοντας παράλληλα το φαγητό και το ποτό τους. Νάτσος, onion rings, μπέργκερ, αλλά και σαλάτες με super foods για όσους προτιμούν μια πιο υγιεινή εναλλακτική. Και το best seller του καταστήματος, φτερούγες κοτόπουλου για τις οποίες οι συνοδευτικές σάλτσες ξεκινούν από τον χαρακτηρισμό «hot» και φτάνουν στον «millennium» για τους πολύ πιο τολμηρούς. Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις μπορείτε να ζητήσετε να συμμετάσχετε στον παγκόσμιο διαγωνισμό-παιχνίδι όπου καλείστε να φάτε 10 φτερούγες κοτόπουλου με τη millennium σος σε λίγα λεπτά και να μπείτε στο «Wall of Flame» κερδίζοντας και δώρα.
Τα φαγητά ετοιμάζονται όλα μέσα στο κατάστημα από τους σεφ του Buffalo Wings & Rings. Ακόμη και οι σάλτσες είναι χειροποίητες. Ενώ το μενού των γλυκών έχει επιμεληθεί ο Διονύσης Αλέρτας, εμπνευσμένος από τις αμερικανικές τάσεις και γεύσεις.

«Φάτε, πιείτε, μιλήστε δυνατά»
Αυτό είναι το μότο του καταστήματος και πολύ μας άρεσε το ότι υπάρχει ένας χώρος όπου η μπορούμε να αισθανθούμε άνετα και να διασκεδάσουμε με χαλαρή διάθεση παρέα με την οικογένεια και τους φίλους.

Ειδικές βραδιές
Υπάρχουν όμως και ιδιαίτεροι λόγοι να επισκεφθεί κανείς το Buffalo Wings & Rings κάθε μέρα της εβδομάδας.

Marvelous Mondays
Κάθε Δευτέρα βράδυ 19:00-23:00, το 20% των πωλήσεών προσφέρεται σε κάποιον μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, όπως είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το «EΛΙΖΑ», η «Κιβωτός του Κόσμου» και το «Μαζί για το Παιδί».

Family Sundays
Κάθε Κυριακή μεσημέρι, τα παιδιά που επισκέπτονται το Buffalo Wings & Rings μαζί με τους γονείς τους, εκτός από τις λαχταριστές γεύσεις και παιδικά μενού που θα απολαύσουν, μπορούν να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν μέσα από διαφορετικές παιδικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια.

Taco Tuesdays
Όλα τα τάκος έχουν 1,99 €.

Wing Wednesdays
Τα ζουμερά διάσημα Wings κοτόπουλου διατίθενται με το τεμάχιο, με 0,49 €.

Margarita Thursdays
Οι Πέμπτες είναι αφιερωμένες στα δροσιστικά κοκτέιλ του μαγαζιού, όπου οι επισκέπτες με κάθε μαργαρίτα που παραγγέλνουν παίρνουν μία δεύτερη δωρεάν

Sunday Night Draft Beers
Κάθε Κυριακή βράδυ με κάθε παραγγελία μίας draft μπύρας, προσφέρεται ακόμη μία ακόμα δωρεάν.

Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία, τηλ. 210-62066.25
http://buffalowingsandrings.gr/
https://www.facebook.com/BuffaloAthens/
https://www.instagram.com/buffaloathens/
#buffalowingsandrings #buffaloathens