Αν έχετε φίλους στο εξωτερικό που αγαπάνε το ελληνικό φαγητό βρήκατε το ιδανικό δώρο για να τους στείλετε ή για να τους χαρίσετε ως αποχαιρετιστήριο δώρο μετά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Το «My Greek Taverna» της Ιωάννας Παυλάκη και του Μάκη Γεωργιάδη είναι ένα νέο βιβλίο μαγειρικής, που συγκεντρώνει τις πιο γνωστές και αγαπημένες ελληνικές συνταγές, αυτές που εμείς θεωρούμε δεδομένες αφού τις γευόμαστε σε κάθε είδους ταβέρνα, αλλά αποτελούν ένα μικρό «θαύμα» για τους επισκέπτες στη χώρα μας.

Συνταγές ελληνικών πιάτων λοιπόν, που όμως «σερβίρονται» στην αγγλική γλώσσα. Το μενού περιλαμβάνει μεζέδες, σαλάτες, πίτες, λαδερά, θαλασσινά, παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και παραδοσιακά γλυκά: 65 ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, με οδηγίες βήμα-βήμα, αλλά και vegan/gluten-free επιλογές. Μια έκδοση όμορφη, μοντέρνα, πρακτική, με πολύ όμορφες φωτογραφίες.

Αναζητήστε το από τις εκδόσεις Πεδίο στα κεντρικά βιβλιοπωλεία, σε σημεία ξενόγλωσσου Τύπου, στα αεροδρόμια και σε επιλεγμένα Greek concept stores. Facebook: @mygreektaverna.gr, Instagram: mygreektavernagr, Σελίδες: 172, Λιανική Τιμή: 14,90€