Μια έκπληξη μάς περίμενε όταν δοκιμάζαμε τις πασχαλινές συνταγές του τεύχους: όλες μα όλες ήταν εξαιρετικές. Πρωτότυπες, με ενδιαφέροντα υλικά – κυρίως ανοιξιάτικα. Ξεχώρισαν ιδιαιτέρως οι προτάσεις για το αρνί ή το κατσίκι. Σε ρολό, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε με το αποτέλεσμα.

Ως συνοδεία του κυρίως πιάτου, ετοιμάσαμε μια δροσερή και ελαφριά σαλάτα με 19 διαφορετικά λαχανικά και μυρωδικά.

Πέντε διαφορετικά τζατζίκια για να καλύψουν όλα τα γούστα των καλεσμένων μας.

Η τέλεια χορτόπιτα χωρίς τυρί –την ετοιμάσαμε έτσι για να μην επιβαρύνουμε με επιπλέον λιπαρά το γιορτινό μας τραπέζι.

Μια εξαίσια Λαμπροκουλούρα που θα μείνει αξέχαστη –φτιάχνουμε περισσότερες δόσεις. Θα μας χρειαστούν!

Και φυσικά, βουτυράτα κουλουράκια, αφράτο και αρωματικό τσουρέκι καθώς και δροσερά επιδόρπια με γιαούρτι!

Αυτά και άλλα πολλά στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί από τις 27 Μαρτίου στα περίπτερα.