Το αβγοτάραχο συνοδεύεται από αλκοόλ τύπου ουίσκι και βότκα ή ρακή και ούζο. Λίγες εκατοντάδες κιλά παράγονται ετησίως, εξ ου και η ακρίβεια του προϊόντος.
Ενας συνεταιρισμός, η «Αναγέννηση» στο Μεσσολόγγι, παράγει το μοναδικό ΠΟΠ αβγοτάραχο, που θα το βρείτε στους «Αφούς Βασιλόπουλους».

Το αβγοτάραχο του Στέφου, επίσης πολύ καλό, που βγαίνει και σε καπνιστό (μπαστούνι και τρίμμα) και σε φέτες, διατίθεται σε αρκετά ντελικατέσεν, π.χ. στην «Provence», στην «Ηπειρώτισσα», στον «Αλεξανδρή», στον «Λεβόν Τσερτσιάν». Στην ιστοσελίδα τους www.botargostefos.gr μπορείτε να βρείτε ακόμη αρκετά καταστήματα όπου πωλείται.
Το αβγοτάραχο του Τρικαλινού, σε μορφή μπαστουνιού αλλά και τρίμματος και ψίχας, υπάρχει στα μεγάλα σουπερμάρκετ του «ΑΒ» και του «Θανόπουλου», στο «Μπενίτο» και σε πάρα πολλά άλλα ντελικατέσεν (τηλ. 21092-73.660).

Αβγοτάραχο Κότσαρης: Σε μορφή μπαστουνιού. Θα το βρούμε στον «Μιράν» αλλά μπορούμε να το παραγγείλουμε και στον ίδιο τον παραγωγό στα τηλέφωνα 26310-25.269, 6977255415.

Στην ιστοσελίδα www.avgotaraxo.gr είναι συγκεντρωμένα αρκετά από τα παραπάνω προϊόντα, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε online.