Για το πιο πλούσιο τεύχος του χρόνου προτείνουμε:

• Ολοκληρωμένα μενού, από το πρώτο πιάτο μέχρι το γλυκό

• 12 προτάσεις για μαγειρέματα με μαύρο χοίρο, πάπια, μοσχάρι, κόκορα, χοιρινό, αγριογούρουνο, διαλεγμένες μία μία

• Τις καλύτερες διευθύνσεις και τα ποιοτικότερα προϊόντα για το τραπέζι μας

Επίσης

• Μενού για vegan

• Το brunch της Κυριακής

• 9 προτάσεις για πρωτότυπο finger food με ελληνικά προϊόντα

• Δοκιμάσαμε το πλιγούρι αντί για ρύζι με απρόσμενα γευστικά αποτελέσματα

• Ψαροφαγία από τον σεφ Κώστα Μπουγιούρη

Και πολλές προτάσεις για πρωτότυπες σούπες, τάρτες, σαλάτες, πουρέδες κ.ά.

Από τις 29 Δεκεμβρίου στα περίπτερα

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!