Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και οι συνεργάτες του μας δείχνουν βήμα-βήμα πώς να φτιάχνουμε γεμιστή γαλοπούλα.

Ακόμη, 12 προτάσεις για πιάτα με κρέας και πουλερικά, από την πιο τραγανή πάπια και μπούτι γουρουνόπουλου με χυμό εσπεριδοειδών μέχρι σπάλα μαύρου χοίρου, τέλειες στηθοπλευρές, κόκορα γεμιστό, κότσι γάλακτος κ.ά. Επιλεγμένα όλα ένα-ένα και δοκιμασμένα τρεις φορές, ώστε να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Στον «Γευσιγνώστη», από τις 29 Δεκεμβρίου στα περίπτερα