Ο παραγωγός των Golden Globes Ντικ Κλαρκ Προντς και το NBC θέλουν ξανά τις δύο μεγάλες κυρίες της αμερικάνικης κωμωδίας Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ να είναι οι οικοδέσποινες της λαμπερής 71ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline.

Να θυμίσουμε ότι η ελληνικής καταγωγής δημιουργός και πρωταγωνίστρια του πολυβραβευμένου «30 Rock» και η πρωταγωνίστρια του «Parks and Recreation», -οι οποίες διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις- είχαν ανέβει πέρυσι για πρώτη φορά στη σκηνή των Golden Globes, αντικαθιστώντας τον Βρετανό κωμικό Ρίκι Τζερβές σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Είκοσι εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τις δύο κυρίες την 13η Ιανουαρίου 2013, με τα ποσοστά να σημειώνουν άνοδο 17% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Να σημειώσουμε ότι οι Τίνα Φέι και η Εϊμι Πόλερ είχαν συμφωνήσει να παρουσιάσουν τις Χρυσές Σφαίρες μόνο για μια χρονιά ωστόσο οι παραγωγοί του σόου φαίνεται πως του έχουν κάνει ανεπίσημη πρόταση για να επαναλάβουν την επιτυχία τους.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Τίνα Φέι ερωτηθείς να απαντήσει στην εν λόγω φημολογία απάντησε ότι «δεν έχει πληροφορίες να μοιραστεί», ενώ από την πλευρά της Εϊμι Πόλερ δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο.

Αναμένουμε…