Στα 55 της χρόνια η Μαντόνα εξακολουθεί να είναι η πιο καλοπληρωμένη διασημότητα, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Forbes, που την κατέταξε στην κορυφή της φετινής λίστας του με τους σταρ που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα.

Με έσοδα 125 εκατ. δολαρίων, το «material girl» άφησε πίσω της δυνατά ονόματα της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής όπως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Οπρα Γουίνφρεϊ, ο Σάιμον Κάουελ κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βετεράνος τραγουδίστρια κέρδισε τα περισσότερα χρήματα με την παγκόσμια περιοδεία της MDNA τα έσοδα της οποίας άγγιξαν τα 300 εκατ. δολάρια, αλλά και από τις πωλήσεις των συλλογών της με ρούχα, αξεσουάρ, αρώματα καθώς και άλλες επενδύσεις.

Στην δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται ο σκηνοθέτης του «Lincoln» Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος αύξησε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς κατά 100 εκατ. δολάρια, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν η συγγραφέας του «50 Shades of Grey» Ε. Ελ. Τζέιμς, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουραντ Στερν και ο μουσικός και τηλεοπτικός παραγωγός Σάιμον Κάουελ, των οποίων τα έσοδα έφτασαν τα 95 εκατ. δολάρια.

Το top 10 της φετινής λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους σταρ συμπληρώνουν ο συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Τζέιμς Πάτερσον, του οποίου τα βιβλία σύμφωνα με το Forbes έχουν σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων, ο παρουσιαστής Γκλεν Μπεκ, ο σκηνοθέτης των ταινιών «Transformers» Μάικλ Μπέι, ο κινηματογραφικός παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ και η τραγουδίστρια Lady Gaga.

Όσο για την μεγαλύτερη πτώση της σεζόν, αυτή ανήκει στην μεγιστάνα των media Οπρα Γουίνφρεϊ, η οποία βρέθηκε στην 13η θέση της λίστας με 77 εκατ. δολάρια κέρδη.