Μετά την αποχώρηση του Στίβεν Σπίλμπεργκ από το «American Sniper», η Warner Bros κινήθηκε ταχύτατα και βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Κλιντ Ιστγουντ, σύμφωνα με το Twitchfilm.

Να θυμίσουμε ότι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ εγκατέλειψε το εν λόγω πρότζεκτ καθώς διαφώνησε με τις μειώσεις της Warner Bros στο budget της ταινίας.

Το «American Sniper» -στο οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Μπράντλεϊ Κούπερ- αφορά σε ένα αξιωματικό του Ναυτικού ο οποίοςαφηγείται τη στρατιωτική του καριέρα που περιλαμβάνει περισσότερες από 150εκτελέσεις και είναι βασισμένο στην αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ «American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History».

Την παραγωγή θα κάνει η εταιρεία του Μπράντλεϊ Κούπερ, η οποία απέκτησε πριν ένα χρόνο τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του εν λόγω βιβλίου ενώ την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Τζέισον Χολ.

Να σημειώσουμε ότι ο Κλιντ Ιστγουντ αυτό τον καιρό βρίσκεται στα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Jersey Boys» και αμέσως μετά θα ασχοληθεί με τα γυρίσματα του «American Sniper»