H Lady Gaga είναι ένα τέρας που κάνει bullying. Οι κατηγορίες αυτές διατυπώθηκαν από ένα πρώην συνεργάτη της ο οποίος δούλεψε στην περιοδεία της καλλιτέχνιδας Monster’s Ball μεταξύ του 2009 και του 2011. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η 27χρονη τραγουδίστρια και ποπ είδωλο πριν από κάθε σόου έκανε έναν κύκλο προσευχής. Κάποιο βράδυ ξαφνικά στράφηκε σε κάποια από τις τραγουδίστριες που της έκαναν φωνητικά αρχίζοντας να την κατηγορεί ότι είναι ερασιτέχνης και αγνώμων. «Τη “σταύρωσε” μπροστά σε δεκάδες ανθρώπων, κάτι το οποίο ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο να βλέπει κανείς». Και ο ίδιος σχολίασε: «Η ίδια προσφέρει υποστήριξη στους θαυμαστές της που έχουν υπάρξει θύματα του bullying και τους αποκαλεί τέρατα – αλλά η ίδια είναι ένα τέρας που κάνει bullying», ανέφερε ο ίδιος.

Σύμφωνα με μια άλλη πηγή, λέει ένας φίλος της Lady Gaga, η σταρ είναι «παθιασμένη» με τους άντρες και της αρέσει να κάνει «περίεργο σεξ». «Θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει έναν τύπο», ανέφερε ο τελευταίος στην σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun». Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Gaga – το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Τζερμανότα – είναι επιδειξιομανής και της αρέσει να κάνει σεξ σε μέρη που ξέρει ότι μπορούν να τη βλέπουν άγνωστοι. «Ο τρόπος που κάνει έρωτα είναι μια μεγάλη παράσταση. Της αρέσει να κάνει περίεργα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Είναι τόσο εκκεντρική στο κρεβάτι όσο είναι και στη σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, τέλος, αναφέρει ότι η καλλιτέχνιδα δεν μπορεί να κάνει τη διάκριση μεταξύ πραγματικότητας και παράστασης. «Κανείς δεν την αποκαλεί Στέφανι. Ακόμα και η μαμά της τη φωνάζει Gaga…»