Σε απευθείας σύνδεση με όλο τον πλανήτη έγινε την περασμένη Τετάρτη η έξοδος του μελλοντικού Βασιλιά της Αγγλίας, Τζορτζ Αλεξάντερ Λουί από το μαιευτήριο στο παλάτι. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το μωρό της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ το οποίο το επισκέφθηκε και η προγιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. Χαρακτηριστικότερη «ατάκα», όμως, δεν ήταν άλλη απ’ αυτή του ευτυχούς πατέρα που ανέφερε: «Ευτυχώς που… μοιάζει περισσότερο στην Κέιτ.

Την ώρα που τα βλέμματα όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στην Αγγλία, η Πενέλοπε Κρουζ έφερνε στον κόσμο το δεύτερο μωρό που απέκτησε με τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hola, η διάσημη ηθοποιός γέννησε την περασμένη Δευτέρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε μαιευτήριο της Μαδρίτης. Η είδηση διέρρευσε από φιλικό κύκλο του ζευγαριού και επιβεβαιώθηκε όταν στην είσοδο του μαιευτηρίου εθεάθη ο Ισπανός σκηνοθέτης που έχει κάνει πετυχημένες συνεργασίες με την Κρουζ, Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Νέος μπαμπάς και ο Τζίμι Φάλον. Ο διάσημος κωμικός και η γυναίκα του καλωσόρισαν ένα κοριτσάκι την περασμένη Τρίτη, ενώ εκπρόσωπός του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι μπαμπάς και μαμά είναι τρισευτυχισμένοι με τη νέα άφιξη.

Η Αμάντα Μπάινς θα πρέπει να περάσει πιο πολύ χρόνο υπό ψυχιατρική παρακολούθηση ώστε οι γιατροί να μπορούν να κάνουν μια πιο ασφαλή εκτίμηση της κατάστασής της, αναφέρει η κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα ΤΜΖ για την άτακτη ηθοποιό που βρέθηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά από εμπλοκή της σε καβγά στη νότια Καλιφόρνια.

Απορρίφθηκε η έφεση που άσκησε η Μαρία Αλιόκινα, μέλος του συγκροτήματος Pussy Riot, για αναστολή της ποινής της. Kαταγγέλλει ευρύτερη στοχοποίησή της από τις ρωσικές αρχές, ακόμη και εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος. Το αίτημά της δεν έγινε δεκτό. Σύμφωνα με τις αρχές έχει παραβιάσει κανόνες της φυλακής. Τρία μέλη του συγκροτήματος καταδικάστηκαν το 2012 σε 2 χρόνια φυλάκιση. Κατηγορούνται για «χουλιγκανισμό με κίνητρα θρησκευτικού μίσους» για την διαμαρτυρία τους μέσω μιας «πανκ προσευχής» εντός του μεγαλύτερου καθεδρικού ναού της Μόσχας ενάντια στο καθεστώς του Βλαντίμιρ Πούτιν.