Με μια non stop live συναυλία στο Athens Metro Mall έγινε, την περασμένη Παρασκευή 14 Ιουνίου, ο μουσικός πρόλογος των Mad Video Music Awards που θα δοθούν την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

«10 Hours Live Concert» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που από τις 11.00 το πρωί έως και τις 21.00 το βράδυ διοργάνωσαν οι συντελεστές των βραβείων για να «προθερμάνουν» το κοινό για τη μεγάλη βραδιά.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίοι υποδέχτηκαν back to back στη σκηνή με σειρά εμφάνισης τους: Shaya, Μέλισσες, Μηδενιστής και Panik boys, Onirama, Stavento, Freaky Fortune, Νικηφόρος, Στέλιος Λεγάκης, Κατερίνα Στικούδη, Stan, Demy feat.dj Dukas και Oge, Κώστας Μαρτάκης, Playmen feat. Courtney&RiskyKidd, ΄Ηβη Αδάμου, Claydee feat. FatJack & Bank La Decks και Ελένη Φουρέιρα.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των φετινών νικητών στα Mad Video Music Awards by Vodafone συνεχίζεται για το κοινό, μεταξύ άλλων, στα καταστήματα Vodafone, στα www.videomusicawards.gr κ.α.