Από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο έως τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, κι από την Έιμι Άνταμς έως τη Σάλμα Χάγιεκ. Μερικοί από τους σημαντικότερους αστέρες του Χόλιγουντ βημάτισαν στο κόκκινο χαλί του exclusive after party της Chopard που έγινε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν από την απονομή των Όσκαρ, για να γιορταστεί η συνεργασία του ελβετικού οίκου με το χώρο της Έβδομης Τέχνης.

Ο λόγος για τη βραδιά που τίμησε τις ταινίες της «The Weinstein» και επισφράγισε τη συνέχεια της συνεργασίας της αμερικανικής εταιρείας με τον οίκο κοσμημάτων. Η βραδιά τίμησε επίσης και τους υποψηφίους των εν λόγω ταινιών για βραβεία Όσκαρ. Ο λόγος για τις ταινίες: «Τζάνγκο ο τιμωρός», «Οδηγός αισιοδοξίας», «The Master» και «Κon Tiki».

Όπως αναφέρθηκε από την πρόεδρο και καλλιτεχνική διευθύντρια της Chopard, Καρολίν Σόιφελε, ο ελβετικός οίκος θα είναι ο επίσημος χορηγός των μεγαλύτερων events του 2013, σε σχέση με τις σημαντικότερες διεθνείς τελετές απονομής και κινηματογραφικά φεστιβάλ. Η συνεργασία ξεκίνησε με ένα exclusive πάρτι στο Λος Αντζελες για την απονομή των Χρυσών Σφαιρών στις 13 Ιανουαρίου, το οποίο ακολούθησε ένα after πάρτι στο Λονδίνο για τα Bafta’s στις 10 Φεβρουαρίου, το πάρτι στις 23 Φεβρουαρίου για τα Όσκαρ και θα ακολουθήσουν πάρτι στα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ των Καννών και της Βενετίας.

Οι Φαν Μπινγκ-Μπινγκ, η Έμμυ Ρόσουμ και η Λίβια Φερθ ήταν από τις προσκεκλημένες που φορούσαν κοσμήματα Chopard, ενώ παρόντες ήταν ακόμα οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Έιμι Άνταμς, Χοακίν Φοίνιξ, Κουέντιν Ταραντίνο, Τζέιμι Φοξ, Τζένιφερ Λόρενς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σάλμα Χάγιεκ, Έντριεν Μπρόντι κ.α.