Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα τραγουδήσει στο Μουσικό και Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Μποναρού στο Τενεσί τον Ιούνιο του 2013 μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως η Μπγιόρκ, το συγκρότημα «The Heartbreakers», οι ΖΖ Τop και άλλοι.

Το βρετανικό φιλοκ συγκρότημα Mumford & Sons βρέθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο νούμερο ένα του Billboard 200 μετά την κατάκτηση βραβείου Γκράμι για το άλμπουμ «Babel». Το εν λόγω άλμπουμ πούλησε 185.000 αντίτυπα, ενώ το γκρουπ έχει κάνει δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις που παρακολούθησαν – ούτε δέκα ούτε είκοσι, αλλά – εικοσιοκτώ εκατομμύρια άνθρωποι.

Κρατούμενος από την υπηρεσία μετανάστευσης και τελωνείων των ΗΠΑ βρέθηκε ο, υποψήφιος για Όσκαρ, παλαιστίνιος σκηνοθέτης Εμαντ Μπουρνάτ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου ταξίδεψε για να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας στις 24 Φεβρουαρίου. Ο Μπουρνάτ και η οικογένειά του παρέμειναν σε ειδική αίθουσα του αεροδρομίου για περισσότερο από μιάμιση ώρα προτού τους αφήσουν ελεύθερους με τον όρο να μη μείνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερο από μια εβδομάδα. Για το συμβάν ανέβασε σχόλιο στο Twitter ο Μάικλ Μουρ.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Κόναν Ο’ Μπράιαν θα περάσει ένα βράδυ με τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα. Οι διοργανωτές του δείπνου της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου που πραγματοποιείται ετησίως επέλεξαν τον Ο’ Μπράιαν για ένα νούμερο που θα παρουσιαστεί ενώπιον υψηλών προσκεκλημένων όπως ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα. Η βραδιά προγραμματίζεται για τις 27 Απριλίου του 2013.

Σφοδρή κριτική από τη βραβευμένη με δύο Booker Βρετανίδα συγγραφέα Χίλαρι Μαντέλ, δέχτηκε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία τη συνέκρινε με «μια κούκλα στη βιτρίνα ενός καταστήματος» και σχολίασε ότι «μοναδική της αποστολή είναι να εξασφαλίσει έναν διάδοχο στον βρετανικό θρόνο». Τα σχόλια που έγιναν κατά τη διάρκεια πρόσφατης ομιλίας της Μαντέλ προκάλεσαν την αντίδραση ακόμα και του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον. Από την πλευρά της Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Προς το παρόν τουλάχιστον