Παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η ταινία «Identity Thief», η κωμωδία με τη Μελίσα Μακάρθι που έκανε το ντεμπούτο της το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Αμερική και Καναδά συγκέντρωσε 36,6 εκατομμύρια δολάρια και βρέθηκε στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ένα love story με … ζόμπι, το «Warm Bodies» που συγκέντρωσε 11,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το δράμα «Side Effects» του Στίβεν Σόντερμπεργκ όπου συμπρωταγωνιστούν ο Τζουντ Λο και η Ρούνι Μάρα ήρθε … τρίτο και καταϊδρωμένο συγκεντρώνοντας 11,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, κάτοχος του τίτλου της dame, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στα Όσκαρ στην φετινή τελετή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα τραγουδήσει η 76χρονη ντίβα στη βραδιά απονομής των διακρίσεων της Αμερικανικής Ακαδημίας. Η εμφάνισή της σίγουρα θα είναι αντιπροσωπευτική μιας καριέρας που μετρά περισσότερα από 44 άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 135 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

H Caesars Entertainment επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να τραγουδήσει στο Λας Βέγκας. Οι συζητήσεις οδηγούν σε μια αρχική συμφωνία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με το resort και καζίνο Planet Hollywood. Η Caesars μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Σελίν Ντιον, Έλτον Τζον και άλλοι.

Ο Ματ Ντέιμον που βρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου για να λανσάρει την ταινία «Promised Land» στην οποία πρωταγωνιστεί επαίνεσε ιδιαίτερα τον φίλο του και συν σεναριογράφο της ταινίας «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», Μπεν Άφλεκ.

«Έχει κάνει μια αξιοσημείωτη δουλειά, ξέρετε, σ’ ένα σύντομο χρονικό διάστημα και είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτόν και ποιος ξέρει ποιες είναι οι πιθανότητές του, ξέρετε, για (βραβείο) καλύτερης ταινίας…» Ως γνωστόν ο Μπεν Άφλεκ και η ταινία «Επιχείρηση Argo» σαρώνει τα βραβεία με τελευταία τη διάκριση καλύτερης σκηνοθεσίας στα βρετανικά Bafta την περασμένη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Η άτακτη Λίντσεϊ Λόχαν έκανε μια διαφορετική εμφάνιση απ’ αυτές που μας έχει συνηθίσει στα δικαστήρια για να υπερασπίσει τον εαυτό της στα συνεχόμενα μπλεξίματα που αντιμετωπίζει με το νόμο. Βρέθηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί εκδήλωσης ενάντια στο AIDS στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα φόρεμα με την υπογραφή Roberto Cavalli.