Εντυπωσιασμένοι από το ταλέντο και τις σκηνικές ικανότητες της Lady Gaga δηλώνουν τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος «The Who» που αποκαλούν την ποπ σταρ «Διαστημική εκκεντρικότητα».

«Αυτό που έκανε η Lady Gaga είναι ότι δημιούργησε μια εικονική φιγούρα στην οποία μπορεί κανείς να διεισδύσει. Είναι μια ιστορία και είναι γοητευτικό να (την) παρακολουθείς – είναι σαν μια διαστημική εκκεντρικότητα», ανέφερε ο κιθαρίστας των «The Who», Πέτε Τάουνσχεντ.

Τα μέλη του συγκροτήματος – που ως γνωστόν έχουν κάνει επιτυχία με ροκ όπερες όπως τις «Tommy» και «Quadrophenia» – επαίνεσαν ιδιαίτερα επίσης το συγκρότημα «Spice Girls» και μάλιστα όχι τυχαία. Είχαν το διπλανό καμαρίνι όταν τα δυο γκρουπ συμμετείχαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Ο 68χρονος τραγουδιστής του γκρουπ, Ρότζερ Ντάλτρεϊ είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια μεγάλη μέρα. Ήμασταν στο καμαρίνι δίπλα-δίπλα με τις “Spice Girls” και ακούγαμε το “ζέσταμά” τους. Τραγουδούσαν πραγματικά καλά. Έτσι (λέω) σ’ όλους αυτούς που νομίζουν ότι δεν μπορούν να τραγουδήσουν (ότι) μπορούν. Ήταν μια απόλαυση».

Οι ρόκερς μπορεί να είναι… γερόλυκοι, συμφωνούν, όμως, στη χρήση της τεχνολογίας που βοηθά τους καλλιτέχνες να δημιουργούν ευκολότερα μουσική και να εκφράζουν τους εαυτούς τους πιο δημιουργικά. Ο 67χρονος Πέτε Τάουνσχεντ συμπλήρωσε στην εφημερίδα «The Sun»: «…η τεχνολογία έκανε ευκολότερο να κάνει (κανείς) μουσική χωρίς να είναι πραγματικά χαρισματικός».