Μετά την Κλοε Μορετζ, την 15χρονη σταρ που απολαύσαμε φέτος στο πολυβραβευμένο Hugo του Μάρτιν Σκορτσέζε και που θα δούμε σύντομα στο «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον, άλλη μια λαμπερή πρωταγωνίστρια προστέθηκε στο καστ του πολυαναμενόμενου ριμέικ του «Carrie».

Ο λόγος για την Τζούλιαν Μουρ η οποία θα υποδυθεί την Μάργκαρετ Γουάιτ, την φανατική Χριστιανή μητέρα της Κάρι -την οποία θα ενσαρκώσει η Κλοε Μορετζ- με τις τηλεκινητικές ικανότητες.

Να θυμίσουμε ότι το «Carrie» μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το 1976 σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Ντε Πάλμα, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου είχε κάνει ο Λορενς Ντι Κοεν. Τον ρόλο της Κάρι είχε ενσαρκώσει τότε η Σίσι Σπέισεκ και τον ρόλο της φανατικής Χριστιανής μητέρας της η Πάιπερ Λόρι, ενώ και οι δύο είχαν προταθεί για Όσκαρ α’ και β’ γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.

Το ριμέικ της ταινίας θα σκηνοθετήσει η Κίμπερλι Πιρς, γνωστή από το «Boys Don’t Cry» (1999), την ταινία που απέσπασε 43 βραβεία και προτάθηκε για 27 ακόμη, μεταξύ των οποίων τα Όσκαρ α’ και β’ γυναικείου ρόλου στις Χίλαρι Σουάνγκ και Κλοέ Σεβινί αντίστοιχα.

Το ριμέικ της «Carrie» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2013, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σκηνοθέτιδα θα αντλήσει έμπνευση από το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, όμως θα δώσει μια νέα διάσταση στην ιστορία.

Όσο για την νεαρή πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι η νέα «Carrie» θα είναι «μια ταινία περισσότερο σκοτεινή και ψυχολογική».

«Θα είναι περισσότερο σαν το «Black Swan». Θα γυριστεί στη σύγχρονη εποχή, άρα θα είναι αρκετά διαφορετική», δήλωσε η Κλοε Μορετζ.