Η Ριζ Γουίδερσπουν και ο Ράιαν Ρέινολντς θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Big Eyes».

Πρόκειται για μια ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αφορά στη ζωγράφο Μάργκαρετ Κιν. Η καλλιτέχνιδα έγινε ιδιαίτερα γνωστή την δεκαετία του 60 χάρη σε μια σειρά πινάκων ζωγραφικής, που απεικονίζουν παιδιά με μεγάλα μάτια.

Παθιασμένη φεμινίστρια η Κιν, μπλέχτηκε σε δαιδαλώδεις δικαστικούς αγώνες επειδή ο σύζυγός της Γουόλτερ Κιν απαιτούσε ποσοστά από τα έργα της, καθώς ήταν υπογεγραμμένα με το δικό του επίθετο.

Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει ο Τιμ Μπάρτον, ενώ οι Σκοτ Αλεξάντερ και Λάρι Καραζεβσκι, θα υπογράψουν το σενάριο και την σκηνοθεσία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτό το ονειρεμένο καστ για το ονειρεμένο μας πρότζεκτ» ανέφερε σε κοινή του δήλωση το σκηνοθετικό δίδυμο Αλεξάντερ-Καραζεβσκι. «Ο Γουόλτερ είναι ένα μεγάλος αντιήρωας… γοητευτικός, διασκεδαστικός, επικίνδυνος και λίγο τρελός. Ο Ράιαν θα τον ενσαρκώσει ιδανικά. Όσο για την Ριζ, θα είναι τέλεια στον ρόλο της Μάργκαρετ… εκφραστική, αξιοπρεπής και αν και ευάλωτη θα μάθει να μάχεται και να διεκδικεί για τον εαυτό της».

Να σημειώσουμε ότι στο βιογραφικό των Σκοτ Αλεξάντερ και Λάρι Καραζεβσκι, συμπεριλαμβάνονται τα «The People Vs. Larry Flynt», «Man on the Moon», ενώ πρόσφατα συνεργάστηκαν με τον Τιμ Μπάρτον στο «Ed Wood».