Η Τζούντι Ντενς και ο Άντονι Χόπκινς βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Italian Shoes», καθώς ο σκηνοθέτης Κένεθ Μπράνα θεωρεί ότι είναι το τέλειο ζευγάρι για το νέο του φιλμ.

Η ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Σουηδού συγγραφέα Χένινγκ Μάνκελ, αφηγείται την ιστορία ενός συνταξιούχου χειρουργού, ο οποίος κατοικεί σε ένα μακρινό νησί στη Σουηδία, πριν η επανασύνδεσή του με μια πρώην αγαπημένη του τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

Ο Κένεθ Μπράνα που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τους δύο ηθοποιούς, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Variety: «Οι αποχρώσεις, η φινέτσα και η γεύση της ταινίας αυτής εξαρτάται τόσο από το κάστινγκ και οι δύο αυτοί ηθοποιοί ταιριάζουν γάντι».

Να θυμίσουμε ότι ο πολυβραβευμένος Άντονι Χόπκινς είχε πρωταγωνιστήσει στο «Thor» του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κένεθ Μπράνα, ενώ η βρετανίδα Τζούντι Ντενς εμφανίζεται στο πλάι του στην ταινία «My Week with Marilyn» και στο φιλμ «J. Edgar».

Τα γυρίσματα του «Italian Shoes» θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2012 και στις αρχές του 2013, ανάλογα με το πρόγραμμα των Άντονι Χόπκινς και Τζούντι Ντενς.