Γιατί, δηλαδή, το ξένο να είναι πάντα πιο γλυκό; Μια ελληνική υπογραφή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο χώρο του κοσμήματος όπως εκείνη της ΄Ελενας Σύρακα.

Ο λόγος για τη γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων που παρουσίασε προ ολίγων ημερών κομμάτια από δύο ολοκαίνουργιες συλλογές της με ένα πάρτι με girly διάθεση όπου έμοιαζε να ξορκίζει έστω και για λίγο την κατήφεια των καιρών, παρουσία πολλών που παρακολουθούν από κοντά τα βήματά της.

Η εκδήλωση έγινε στο concept shop Ερμού 112Α. Εκεί, η ΄Ελενα Σύρακα παρουσίασε κομμάτια από τις συλλογές της «Demi-Gods» και «Charmed Life».

Ειδικότερα, η συλλογή «Charmed Life» περιλαμβάνει σύμβολα καλής ενέργειας και τύχης, τα οποία παρουσιάζονται σε φλουριά από χρυσό 18Κ σε μενταγιόν, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

Η συλλογή «Demi-Gods», είναι εμπνευσμένη από τους 12 θεούς του Ολύμπου και τους μύθους οι οποίοι αποδίδουν στον καθένα χαρακτηριστικούς τίτλους και στοιχεία-σύμβολα.

Σε ένα concept store όπως το συγκεκριμένο που αναζητάει και προτείνει εναλλακτικές και ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες, τα κοσμήματα της Έλενας Σύρακα συνιστούν μια ξεχωριστή πρόταση -και το σημαντικότερο με ελληνική υπογραφή.

Τα cocktails ήταν ευγενική χορηγία της Smirnoff και της Jose Cuervo, ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο Bad Spencer.