Μπορεί να έχει ποζάρει για τους διασημότερους φωτογράφους και να έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Όμως, το τελευταίο πρότζεκτ του top model Μιράντα Κερ ήταν πολύ ιδιαίτερο. Αν και δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να ποζάρει για μια νέα διαφημιστική καμπάνια, ωστόσο πίσω από την κάμερα βρισκόταν ο γνωστός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ.

Με ελάχιστο μακιγιάζ αλλά με το πιο λαμπερό της χαμόγελο, η διεθνούς φήμης καλλονή απαθανατίστηκε από τον σύζυγό της για τις ανάγκες της φίρμας Rag & Bone Jeans, φορώντας μόνο ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι και καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της.

Αν και η καριέρα της Μιράντα Κερ βρίσκεται στο απόγειό της ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά της. Το διάσημο μοντέλο και ο λαμπερός πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, των 10μηνων Φλιν.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη πρόκληση είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα» δήλωσε η Κερ στην Sydney’s Herald Sun. Και πρόσθεσε: «Προτεραιότητά μου είναι να είμαι με τον Φλιν, γι’ αυτό είμαι πολύ επιλεκτική με τις δουλειές που επιλέγω να κάνω».