Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Σάιμον Κέρτις «My week with Marilyn» με την Μισέλ Γουίλιαμς.

Βασισμένη σε βιβλίο του Βρετανού δημοσιογράφου Κόλιν Κλαρκ, η ταινία περιγράφει όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 1956, όταν ο Κλαρκ πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα με την Μονρό, η οποία βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία για τα γυρίσματα του «Τhe Prince and the Showgirl» με τον Λόρενς Ολίβιε συνδυάζοντας ταυτόχρονα το μήνα του μέλιτος με τον Αρθουρ Μίλερ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 31ετών ηθοποιός, ανέφερε ότιχρειάστηκε έξι μήνες για να μάθει τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε, διαβάζοντας αμέτρητα γράμματα, σημειώσεις, βιογραφίες και βλέποντας φωτογραφίες και άλλες ταινίες σχετικές εκείνη.

Επίσης, είπε ότι προσπάθησε να βάλει βάρος προκειμένου να αποκτήσει τις διάσημες καμπύλες της Μέριλιν, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να παχύνει στο πρόσωπο. Ωστόσο, τόνισε ότι η εμπειρία της ως Μέριλιν την βοήθησε να ξαναγεννηθεί.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οιΕντι Ρεντμέιν (Κλαρκ),Κένεθ Μπράνα (Ολίβιε), Ντάγκρεϊ Σκοτ (Μίλερ), Τζούλια Ορμόντ (Βίβιαν Λι) καθώς επίσης και οι Εμα Γουότσον και Ντομινίκ Κούπερ.