Η νέα μόδα στην πλαστική χειρουργική είναι το «Pippa Butt Lift» (σε ελεύθερη μετάφραση: ανόρθωση γλουτών όπως της Πίπα).

Ο λόγος φυσικά για τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της μικρής αδερφής της Δούκισσας του Κέμπριτζ, που όχι μόνο σχολιάστηκαν πολύ από τον διεθνή τύπο, αλλά έγιναν μπροσούρα στα ιατρεία των πιο διάσημων πλαστικών χειρουργών σε όλον τον κόσμο και κυρίως στο Χόλιγουντ.

Τα πλάνα -και οι φωτογραφίες- με την Πίπα Μίντλετον γυρισμένη με πλάτη να κρατά το πέπλο της αδερφής της στον πολυσυζητημένο πριγκιπικό γάμο στην Βρετανία τον περασμένο Απρίλιο, με το εφαρμοστό λευκό φόρεμα του οίκου Alexander McQueen να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους γλουτούς της, φαίνεται πως όχι μόνο καθήλωσαν εκατομμύρια θεατές, αλλά έστειλαν και πολλές κυρίες -διάσημες και μη- στους πλαστικούς χειρουργούς.

«Πρώτα ήταν τα «βραζιλιάνικα οπίσθια», έπειτα ήταν αυτά της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κιμ Καρντάσιαν (σ.σ ριάλιτι σταρ στην Αμερική), και τώρα είναι της Πίπα» αναφέρει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δρ. Άντονι Γιουν στην ιστοσελίδα RadarOnline.

«Μετά τον πριγκιπικό γάμο ολοένα και περισσότερες πελάτισσες αναφέρονται στην καλοσχηματισμένη σιλουέτα της Πίπα Μίντλετον» προσθέτει.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και άλλος ένα πλαστικός χειρουγρός με αρκετές σταρ στο πελατολόγιό του: «Παλιότερα οι πελάτισσες επιθυμούσαν να αποκτήσουν τα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ τώρα προτιμούν αυτά της Πίπα. Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι στο σχήμα τους» εξηγεί στην ίδια ιστοσελίδα ο δρ. Καπούρ.

Και προσθέτει: «Οι γλουτοί της είναι καλοσχηματισμένοι και καμπυλωτοί, δεν είναι μεγάλοι, αλλά είναι στρογγυλεμένοι… Και όταν μια κυρία ξοδεύει $10.000 με $15.000 για μια επέμβαση φυσικά ζητά κάτι όμορφο και συγκεκριμένο».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Πίπα Μίντλετον ή για την ακρίβεια τα οπίσθιά της έκλεψαν την παράσταση στον γάμο που κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες -ως το event με τις περισσότερες ζωντανές συνδέσεις και τους 72 εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο που τον παρακολούθησαν ζωντανά- ωστόσο κάποιοι εξακολουθούν να αναρωτιούνται αν οι γλουτοί της ήταν φυσικοί ή είχε χρησιμοποιήσει ειδικά προσθετικά μαξιλαράκια.

«Τελικά έχει η Πίπα τα οπίσθια που πολλές γυναίκες ονειρεύονται ή ήταν απλά «γεμισμένα» και τεχνητά;» αναρωτιέται ο δρ. Γιουν.

Ανεξάρτητα πάντως από την απάντηση, κάποιες γυναίκες δηλώνουν πανέτοιμες να παραδοθούν στο χειρουργικό νυστέρι, προκειμένου να τους αποκτήσουν.