Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, στα 50 του χρόνια είναι πιο όμορφος και γοητευτικός από ποτέ, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο ίδιος δεν το ξέρει… Ή απλώς αστειεύεται.

«Στην πραγματικότητα είμαι μόλις 28 ετών, οπότε μάλλον δεν γερνάω καθόλου καλά» δήλωσε με χιούμορ στο αμερικάνικο περιοδικό Us Weekly στην πρεμιέρα της ταινίας «Ides of March» -στην οποία όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί- που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς.

«Όσο πιο πολύ γκριζάρεις τόσο πιο πολύ το κοινό δεν θέλει να σε βλέπει μπροστά από την κάμερα» πρόσθεσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Αυτή είναι η αλήθεια!»

Όσο για τα highlights της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες: «Θα με δείτε κουστουμαρισμένο. Είναι σημαντικό γιατί μου αρέσει να φοράω ωραίο κοστούμια» είπε χαριτολογώντας. «Στην πραγματικότητα όμως το highlight της ταινίας είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, από την αρχή του έργου μέχρι το τέλος. Είναι ένας θαυμάσιος ηθοποιός».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ευδιάθετος στην πρεμιέρα της ταινίας και απάντησε σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις με χιούμορ.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε τον 30χρονο ηθοποιό για συμπρωταγωνιστή του είπε:«Γιατί ήταν ο μοναδικός που μπορούσα να πάρω. Και ήταν και φθηνός. Άλλωστε δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει. Ήταν άνεργος» απάντησε αστειευόμενος και πάλι.

Ωστόσο, πρόσθεσε με πιο σοβαρό ύφος: «Είναι ένας από τους καλύτερους του χώρου, πραγματικά. Και είναι μόλις 30, 25 ή 15 χρονών; Ανεξάρτητα από την ηλικία του είναι απίστευτα ταλαντούχος».

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, στο Academy Theatre, στο Λος Άντζελες και το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσε και η νέα αγαπημένη του Στέισι Κίμπλερ -πρώην αθλήτρια της πάλης και νυν ηθοποιός-, μόνο που το ζευγάρι περπάτησε χωριστά στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.