Φαίνεται πως ο Τσάρλι Σιν «τακτοποίησε» τις διαφορές του με την εταιρεία Warner Bros, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMZ.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men» -που αντικαταστάθηκε από τον Άστον Κούτσερ- θα λάβει άμεσα $25 εκατομμύρια, ενώ σε βάθος χρόνου το ποσό θα αγγίξει τα $100 εκατομμύρια.

Η γνωστή σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα επικαλούμενη ανώνυμες πηγές αναφέρει ότι ο ηθοποιός θα πάρει τα $25 εκατομμύρια τις επόμενες δύο εβδομάδες -χρήματα που αφορούν σε αμοιβές που του χρωστούσε η εταιρεία παραγωγής για επεισόδια που έχει ήδη γυρίσει.

Βέβαια ο Τσάρλι Σιν έχει γυρίσει περίπου 180 επεισόδια για την εν λόγω τηλεοπτική σειρά και μέσα στην επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με τον διακανονισμό το ποσό θα πενταπλασιαστεί.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι μετά τα υβριστικά του σχόλια στους παραγωγούς της σειράς, το επικίνδυνο αυτοκαταστροφικό lifestyle του και τις συνεχείς απουσίες του από τις πρόβες για τα γυρίσματα της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Two and a Half Men» όπου πρωταγωνιστούσε, το CBS και ηη Warner Bros ανακοίνωσαν στις αρχές Μαρτίου τη λύση της συνεργασίας τους με τον γνωστό ηθοποιό.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο ο Τσάρλι Σιν κήρυξε δικαστικό πόλεμο με την εταιρία Warner Bros και τον παραγωγό Τσακ Λορ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρτι Σίνγκερ η μήνυσή του βασιζόταν στο ότι θεωρούσε την απόλυσή του από το σίριαλ παράνομη και αβάσιμη γι’ αυτό και διεκδικούσε αποζημίωση και διαφυγόντα κέρδη από την εταιρεία παραγωγής αξίας $100 εκατομμυρίων.