Στο φετινό, 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για την προώθηση της ταινίας «Contagion» του Στίβεν Σόντερμπεργκ στην οποία συμμετέχει.

Παράλληλα όμως, με την πρεμιέρα της στη Μόστρα, η 38χρονη ηθοποιός έκανε και τις απαραίτητες συζητήσεις για την επόμενη συνεργασία της.

Όπως επιβεβαιώνει μέσω της ιστοσελίδαςEntertainment Weekly ο εκπρόσωπος της, η Γκουίνεθ Πάλτροου θα συμμετάσχει στο καστ της ταινίας «Thanks for Sharing».

Η ταινία αφορά σε εθισμένους στο… σεξ, οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους σε μια ομάδα αποτοξίνωσης μέσω 12 βημάτων.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου θα ερμηνεύσει μια επιχειρηματία που ερωτεύεται τον ηθοποιό Μαρκ Ρούφαλο σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Variety.

Στο καστ θα συμμετάσχει επίσης η ηθοποιός Τζόελι Ρίτσαρντσον, κόρη της Βανέσας Ρεντγκρέιβ. Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει ο σκηνοθέτης της, Στιούαρτ Μπλούμπεργκ, ο οποίος έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ σεναρίου με την ταινία του «The Kids Are All Right» («Τα παιδιά είναι εντάξει»).